Romanița Iovan a primit scrisori pline de amenințări din pușcării: „A fost cel mai negru capitol din viața mea”

Publicat pe

Romanița Iovan primea scrisori pline de amenințări din pușcării. În 2005, Romanița Iovan ocupa primele pagini ale ziarului după ce fostul ei soț împușcase mortal un bărbat care le-a intrat în locuință. Acesta l-a surprins pe individ cum fura mai multe bunuri din casă și și-a făcut dreptate de unul singur, folosind o armă de vânătoare. Creatoarea de modă a decis să rupă tăcerea și a oferit detalii înfiorătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Romanița Iovan este una dintre cele mai îndrăgite creatoare de modă. Aceasta a trecut prin cele mai grele clipe în anul 2005, după ce fostul ei soț a împușcat mortal un bărbat care le-a intrat în casă. Vedeta era însărcinată la acea vreme, iar din cauza șocului suferit, a pierdut sarcina. După 16 ani, ea a povestit detalii cutremurătoare despre cel mai negru capitol al vieții ei.

Romanița Iovan a povestit în cadrul unui interviu acordat lui Cătălin Măruță despre acea perioadă extrem de grea din viața ei. Diva a menționat că primea multe scrisori pline de amenințări din pușcării.

Citește și: Ce relație este acum între Romanița Iovan și Irinel Columbeanu, la 25 de ani de când s-au despărțit:”Toți vorbesc din auzite”

Citește și: Romanița Iovan a fost însărcinată cu avocatul Iulian Gogan, dar a pierdut copilul:„Ar fi trebuit să fie fetiță'

Citește și: Ruby investește în criptomonede:„Nu-mi mai vine să-mi cumpăr țoale și fițe'

Citește și: Alexandra Stan, motivul divorțului după trei luni de căsnicie:„Eram disperată!'

Romanița Iovan a primit scrisori pline de amenințări din pușcării

Romanița Iovan a povestit detalii referitoare la cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a declarat că primea foarte multe scrisori la acel moment. Ea a subliniat faptul că unele dintre ele erau de susținere, însă altele erau pline de amenințări și trimise din pușcării.

„A fost cel mai negru capitol din viața mea și cred că m-am reinventat cu acea ocazie. Am primit sute de scrisori. Unele erau de susținere și alte erau cu amenințări din pușcării. La un moment dat, aproape că ajunsesem să-mi doresc ca cei care au denigrat familia mea să pățească ce am pățit eu. Atât de greu încercată am fost.', a spus ea la ProTV.

Romanița Iovan a pierdut o sarcină

Din cauza șocului, creatoarea de conținut a pierdut o sarcină. Ea i-a povestit fiului său despre acele vremuri deoarece a simțit că este mai bine să afle de la ea decât din alte surse.

„Dar… eu am pierdut o sarcină în acele zile. Albert știe povestea, că i-am povestit-o. Este o experiență prin care au trecut părinții lui, eu cu Adrian, și nu aveam cum să nu-i povestesc. Cel mai bine să știe de la mine exact cum s-a întâmplat. Povestea este că dacă nu se întâmpla… Albert nu se năștea', a mai spus ea.

„În ianuarie am rămas însărcinată'

Din fericire, creatoarea de modă a rămas din nou însărcinată la 3 luni după ce a pierdut primul copil. Ea a menționat că a fost ca o minune că a reușit să devină mamă la scurt timp după tragedie.

„Eu descoperisem că sunt însărcinată chiar la începutul lui octombrie, iar chestia asta s-a întâmplat undeva pe 5 octombrie. Practic, eu am rămas însărcinată după aceea destul de repede. În octombrie am pierdut o sarcină, iar în ianuarie am rămas însărcinată', a mai spus ea pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deși povestea ei de dragoste cu Adrian a fost una extrem de tumultoasă, în 2008 cei doi au divorțat. La acea vreme, fiul lor, Albert, avea doar doi ani.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter