Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control: „Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa” / EXCLUSIV

Publicat pe

Corina Dănilă este apreciată de mii de fani, atât pentru cariera ei în actorie și televiziune, cât și pentru personalitatea sa. Este o femeie puternică, ce a reușit să treacă peste probleme cu capul sus, indiferent de cât de grele ar fi fost acestea. Chiar și când a venit vorba despre problemele de sănătate. Din păcate, artista se confruntă și acum cu o afecțiune dermatologică autoimună, vitiligo. Pentru a o ține sub control, vedeta face unele sacrificii. Despre acest subiect, dar și despre multe altele, ne-a povestit chiar ea în revista VIVA! de ianuarie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina, oricât de clișeic ar suna, nu pot să nu constat că, în cazul tău, vârsta e doar un număr… Ești neschimbată! E moștenirea genetică la mijloc sau deții tu un secret?

Mulţumesc pentru compliment! Consider că e de datoria mea, din respect faţă de mine şi faţă de (tele)spectatori, să am o prezenţă agreabilă, oriunde aş fi: la televiziune, la teatru sau… în parc. Probabil că e şi un soi de moştenire genetică de la părinţi, bunici, de la locurile din care mă trag.

Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control: „Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa' / EXCLUSIVCe sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control: „Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce a renunțat la telenovele. Are 49 de ani

Citește și: Primul soţ al Corinei Dănilă este un prezentator TV celebru:„M-a păcălit și m-a luat de nevastă!' / De ce s-a destrămat căsnicia lor

Citește și: Oana Roman, despre speculațiile că s-ar fi despărțit de Marius Elisei:„Mai avem și noi momente aiurea'

Citește și: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite:„Toată familia a avut COVID-19'

Ce sacrificii face Corina Dănilă pentru a-și ține boala sub control

Nu te-ai ferit să dezvălui faptul că suferi de o afecțiune dermatologică autoimună, mă refer la vitiligo. Din păcate, este vorba despre o boală pe care cei mai mulți încearcă să o ascundă, din motive lesne de înțeles… izolarea socială. Ce sfat ai pentru cei care se confruntă cu asta? Cred că puterea exemplului funcționează, așa că te rog să ne povestești și experiența ta…

Da, este vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică auto-imună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar. Odată declanşată această afecţiune, o duci toată viaţa. Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez.

Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete.

Corina Dănilă, despre fericire

Care este lucrul care te face cu adevărat fericită în momentul de față?

Fericirea este… când deschid ochii dimineaţa şi îmi este dată o nouă zi, atunci când fiica mea mă îmbrăţişează sau când sunt în compania prietenilor, la o şuetă, sau când termin un spectacol şi aud aplauzele celor din sală şi le văd ochii râzând!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Sursă foto: Instagram, PR

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter