Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel: „Am multe, dar nu pot să le spun”

Publicat pe

Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel. Serghei Mizil este unul dintre cele mai controversate persoane publice din România. Acesta a atras simpatia publicului datorită poveștilor sale extrem de amuzante. Recent, el a oferit un interviu în cadrul căruia a dezvăluit anumite aspecte intime din viața sa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Serghei Mizil este una dintre cele mai controversate persoane publice din România din cauza poveștilor lipsite de inhibiții pe care le destăinuie cu publicul larg. Recent, acesta a povestit că a avut o noapte cruntă de beție alături de un fotbalist cunoscut. Iată ce s-a întâmplat după ce au terminat de băut!

Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel: „Am multe, dar nu pot să le spun'Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel: „Am multe, dar nu pot să le spun'

Acesta a vorbit deschis despre întreaga experiență, în urma căreia a ajuns la bordel! Iată ce a declarat!

Citește și: Cum a reacționat Oana Roman după ce Serghei Mizil a jignit-o la TV:„Pe mine…

Citește și: De ce s-a certat Serghei Mizil cu Oana Mizil la înmormântarea surorii lui, Donca:„M-am supărat groaznic că…

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului:„El mi-a zis că vor veni hienele pe mine

Citește și: Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei:„Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS…

Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel

Serghei Mizil s-a îmbătat cu un fotbalist celebru, apoi a mers la bordel. Acesta a fost întrebat, în cadrul show-ului „Detectorul de minciuni' faptul că a avut multe beții crunte, însă a ales să o povestească pe cea mai amuzantă. Împreună cu un fotbalist extrem de cunoscut, acesta a ajuns la bordel!

„De o mie de ori! (n.r. s-a trezit din beție fără să știe ce s-a întâmplat)(…) Ce-am pățit o dată cu un fotbalist mare, nu dăm nume, de pe vremea lui Ceaușescu, matoli ne-am dus la bordel.Cum e întuneric acolo, era o negresă întinsă pe canapea și noi ne-am așezat pe ea că n-am văzut-o', a povestit el.

Cu toate acestea, el își respectă soția și a declarat că nu a făcut astfel de gesturi de când a început relația cu ea.

„Am multe, dar nu pot să le spun, sunt persoane cunoscute.(…) Nu cu soția am făcut, am făcut înainte. În grup cu soția nu! Păi m-ar omorâ ăia', a mai spus el pentru sursa citată.

De ce au fost femeile atrase de el

Serghei Mizil a explicat faptul că, în perioada comunistă, a avut mare noroc la femei. Motivul pentru care acestea voiau să își petreacă timpul cu el era poziția socială a tatălui său.

„Datorită bunurilor pe care le aveam, datorită poziției sociale nu a mea, ci a lui tata, că eu nu aveam. Dacă aveam pe vremea aia vilă la munte, la mare, șalupă… câți aveau? Veneau ca muștele', a mai spus Serghei Mizil. 

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă