Speak a răbufnit după ce Ștefania a fost criticată aspru pe Instagram: „Dați-vă cu părerea la voi în sufragerie!”

Publicat pe

Speak a răbufnit după ce Ștefania a fost criticată aspru pe Instagram. De curând, iubita lui Speak a lansat o nouă melodie care a intrat imediat în atenția oamenilor! Deși au existat multe comentarii pozitive, au fost și guri rele care au considerat că șatena nu are deloc voce. Speak a luat imediat atitudine și a postat câteva mesaje pe Instagram în care îi ia apărarea persoanei iubite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi și-au arătat iubirea de fiecare dată când au avut ocazia și s-au susținut necondiționat. De această dată, iubita cântărețului a fost aspru criticată de internauți, în urma ultimei piese lansate de șatenă. Speak nu a stat prea mult pe gânduri și a postat o serie de mesaje în care îi ia apărarea frumoasei sale iubite.

Acesta și-a arătat încă odată iubirea pe care o simte pentru frumoasa șatenă, luându-i apărarea pe Instagram. Internauții au făcut comentarii atât referitoare la ultima piesă a Ștefaniei, cât referitoare la vocea acesteia. Mai mult, ei au subliniat că diva își editează prea mult vocea.

Citește și: De ce au amânat Ștefania și Speak nunta:”Nu putem risca…”

Citește și: Cum arată Cristina Ștefania fără machiaj.Iubita lui Speak și-a impresionat fanii

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor:„Ea nu și nu, că nu-i place!'

Citește și: Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie:„Doamne, ce-i asta?'

Speak a răbufnit după ce Ștefania a fost criticată aspru pe Instagram

După ce Ștefania a primit un val de critici referitoare la vocea ei, Speak a luat atitudine și a pus la punct internauții. Acesta a făcut o postare publică pe pagina sa de Instagram în care a menționat că atât el, cât și iubita lui, vor continua să facă ceea ce iubesc și nimeni nu îi va opri. Ba mai mult, acesta i-a invitat pe răutăcioși să comenteze la ei în sufragerie.

„Sincer, nu înțeleg de unde atât de multă răutate. Toți sunt cunoscători de muzică, de clipuri și de cum ar trebui să ne facem noi treaba. Când vreunul dintre voi o să puneți bani și resurse la bătaie pentru a face lucruri împreună, atunci aveți dreptul să judecați. Până atunci nu suntem datori nimănui cu nimic. Nu facem lucruri pentru faimă sau validare. Nu te obligă nimeni să asculți ceva ce nu îți place. Nu te obligă nimeni să dai like. Vă comportați ca și cum sunteți obligați să dați cu hate și aveți impresia că părerea voastră contează. Nu a inventat nimeni roata, e posibil să semene cu mai mulți, dar asta nu înseamnă că e copiată. Costul a fost de multe mii de euro, clipul a fost filmat la New York. Sunteti spălați pe creier sau lipsa de educație tocmai a fost speculată de niște unii mai deștepți decât voi', este doar o parte din mesajul publicat de Speak pe Instagram.

Restul mesajului transmis de Speak poate fi văzut în galeria foto a articolului.

Ștefania și-a spus punctul de vedere

Speak nu este singurul care a luat atitudine în acest caz. Ștefania a scris și ea pe rețelele de socializare că va continua să împărtășească oamenilor ceea ce iubește. Ba mai mult, tânăra este mândră de performanțele sale și nu se lasă doborâtă de criticile apărute în mediul online.

„Nu oblig pe nimeni să-mi asculte muzica, doar împărtășesc cu voi ceva ce eu iubesc, ceva la care eu lucrez', a spus ulterior și Ștefania pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter