Ștefan Iancu, din VLAD, dezvăluiri despre întâlnirea cu Steven Seagal: "Pentru că mi-era frig, m-a luat sub haina lui"

Publicat pe

La doar 24 de ani, Ștefan Iancu, devenit cunoscut publicului larg după rolul din VLAD, are o carte de vizită impresionantă. A avut ocazia să joace alături de actori mari în filme străine, este și actor de teatru, iar cariera sa este abia la început. Iată ce mărturisește despre experiența lui cinematografică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ștefan Iancu a făcut un rol memorabil în VLAD, unde a jucat rolul lui Răzvan, fratele actorului, rol care i-a adus un imens capital de popularitate. Puțini știu însă că tânărul actor are un CV de-a dreptul impresionant și că a jucat încă din copilărie alături de nume mari ale cinematografiei internaționale.

Ștefan Iancu, din VLAD, dezvăluiri despre întâlnirea cu Steven Seagal: "Pentru că mi-era frig, m-a luat sub haina lui"Ștefan Iancu, din VLAD, dezvăluiri despre întâlnirea cu Steven Seagal: "Pentru că mi-era frig, m-a luat sub haina lui"

Ștefan Iancu, din VLAD, despre întâlnirea cu Steven Seagal

Ștefan Iancu, tânărul actor care a devenit cunoscut publicului datorită serialului VLAD, unde i-a dat replica lui Adi Nartea, în rolul fratelui mai mic, a crescut practic pe platourile de filmare, iar acum, datorită serialului „Killing Eve”, a devenit cunoscut și pe plan internațional. Tânărul a povestit despre prima sa interacțiune cu actori străini.

„Am făcut mai multe filme străine, care s-au filmat în România, însă o singură dată am filmat în străinătate. Când eram mai mic, am jucat şi într-un film cu Keira Knightley, însă am amintiri vagi, jucam rolul unui mic arcaş. Nu ştiu dacă scena a mai apărut în film. Prima experienţă într-o producţie străină, de care îmi aduc aminte, a fost în filmul „PU-239. În cadrul filmului am jucat cu Oscar Isaac, care avea rolul tatălui meu. Când eram mic am jucat aproape doar în filme străine, însă aveam roluri mici. Aveam câte patru-cinci zile de filmare în care îi observam pe actorii străini cum se raportează la meseria de actor. Îmi plăcea şi faptul că puteam să îmi exersez engleza şi să cunosc actori din alte ţări”, a mărturisit Ștefan Iancu într-un interviu pentru Adevărul.

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor: „Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Cum arată fratele lui Theo Rose. Radu a împlinit 32 de ani

Citește și: Speak și Ștefania sunt izolați în Jakarta, după ce au fost infectați cu COVID-19: „Am dormit cu masca pe față'

Citește și: De ce s-a mutat la țară Carmen Tănase: „Ne și certasem, el mă presa…”

Tânărul actor a rememorat și întâlnirea cu Steven Seagal, alături de care a jucat de două ori. Ștefan a mărturisit că actorul a fost foarte prietenos cu el.

„La vremea respectivă, doar de Steven Seagal ştiam şi îmi dădeam seama cine este. Am jucat de două ori cu el. Prima dată am jucat în „Against The Dark şi ştiam cine este de la televizor. Am avut mai multe secvenţe împreună. Auzisem numai lucruri rele despre el, însă cu mine a fost ok. Prima dată când l-am întâlnit m-a întrebat în română ce fac şi i-am răspuns în engleză. Era foarte prietenos. Venise îmbrăcat cu o haină groasă şi, pentru că mi-era frig, m-a luat sub haina lui. Ulterior, am avut secvenţa cu el în care mă salvează, iar în altă zi am avut secvenţa în care îmi omora personajul. Eram entuziasmat, pentru că secvenţa era aşa cum vedeam eu în filme”, a mai spus el pentru sursa citată.

A jucat în „Killing Eve”

Ștefan Iancu a fost sunat, în timp ce filma pentru VLAD, și a aflat că a luat castingul pentru serialul englezesc „Killing Eve”, unde a avut oportunitatea de a juca alături de nume mari ale cinematografiei internaționale.

„Prima şi singura dată când am filmat în străinătate a fost în cadrul serialului „Killing Eve. Atunci, mai mult ca niciodată, m-am simţit realmente actor. A fost un sentiment contradictoriu pentru că m-am simţit şi foarte mic, neînsemnat în tot ceea ce se întâmplă în jurul meu şi cât de mult ne chinuim noi aici în România, să fugim de la o repetiţie la alta. Acolo am văzut ce înseamnă o producţie mare, cum nu mai întâlnisem până atunci. A fost puţin dezolant şi m-a dezarmat într-o oarecare măsură. Am văzut ce înseamnă o producţie de asemenea magnitudine”, a spus actorul pentru Adevărul.

Ștefan a povestit și că nu se aștepta să primească rolul.

„Este singurul self-tape pe care l-am luat vreodată. Eram răcit şi nu credeam că iau castingul, mai ales că ştiam ce fain este serialul. Mi se transmisese că trebuie să mă rad în cap pentru rol, iar în timpul acela filmam la serialul „Vlad, deci nu puteam face această schimbare. La o lună după ce am trimis self-tape-ul, când uitasem de posibilitatea de a lua rolul, am primit răspunsul că sunt favorit, doar că trebuie să mă rad în cap. În cele din urmă, l-am obţinut”, a mai spus el.

Tânărul actor a fost bine primit în clubul select al colegilor săi de platou, care l-au ajutat să treacă peste emoțiile inerente.

„Prima care m-a luat prin surprindere a fost Fiona Shaw, şi, ulterior, a venit Sandra Oh, care mi s-a părut super-umană. Apoi a venit şi Jodie, actriţa cu care am jucat. S-au felicitat pentru premiile pe care le luaseră cu un an înainte, Globuri de Aur. Eram foarte emoţionat înainte să îmi vină rândul să îmi citesc replicile. Prima dată când am deschis gura simţeam că nu îmi ies cuvintele. M-am încurajat singur să las emoţiile deoparte pentru că nu ajunsesem acolo să mă fac de râs. Mi-am spus replicile şi toţi au râs. Ulterior, mi-au luat probe de costum”, a mai spus el pentru sursa citată.

Foto: Facebook, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter