A murit Pelle Alsing, toboșarul de la Roxette, la un an de la decesul solistei Marie Friedriksson!

Publicat pe

A murit Pelle Alsing, toboșarul celebrei trupe Roxette, la un an de la trcerea în neființă solista trupei, Marie Fredriksson. Pelle avea 60 de ani, iar fosta lui colegă de trupă, care a murit pe 10 decembrie 2019 avea 61.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tristul anunț despre moartea lui Pelle Alsing a fost făcut pe pagina de Facebook a formației Roxette, fără a se preciza cauza morții toboșarului.

A murit Pelle Alsing, toboșarul de la Roxette, la un an de la decesul solistei Marie Friedriksson!A murit Pelle Alsing, toboșarul de la Roxette, la un an de la decesul solistei Marie Friedriksson!

'Cu o tristeţe de nedescris vă anunţ că dragul nostru Pelle Alsing a încetat din viaţă. (…) Pelle nu a fost doar un toboşar minunat şi inventiv, a fost de asemenea cel mai bun prieten pe care ţi-l poţi imagina, o fiinţă bună şi generoasă,' a fost mesajul care a anunțat dispariția dintre noi a lui Pelle Alsing.

Pe 10 decembrie, în urmă cu un an, solista trupei, Marie Friedriksson, deceda, la vârsta de 61 de ani.

Vestea tristă era anunțată de cotidianul suedez Express, care a citat un comunicat al familiei cântăreței: „Cu mare tristețe anunțăm că una dintre cele mai mari și mai iubite artiste a plecat dintre noi. Marie Fredriksson a murit în dimineața zilei de 9 decembrie, ca urmare a unei boli cu care a fost diagnosticate de mult'.

A murit Pelle Alsing, toboșarul de la Roxette

Formată la începutul anilor 80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum „The Look', „Dressed for Success', „Listen to Your Heart', „Dangerous', „It Must Have Been Love', „Joyride' și „Milk and Toast and Honey' au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate „evergreen-uri'.

Cu o colecție impresionantă de hituri, duoul suedez a reușit să domine clasamentele muzicale în anii 90, dar și mult după, înregistrând, de-a lungul timpului, vânzări de peste 75 de milioane de discuri. Trupa Roxette a susținut trei concerte în România, ultimul fiind în 2015.

În 2009, duoul s-a reunit și a reînceput să susțină concerte live, însă, în februarie 2016 a concertat pentru ultima dată, din cauza problemelor de sănătate ale solistei trupei, Marie. Însă, în iunie 2016, grupul muzical și-a lansat cel de-al zecelea album, „Good Karma'.

Citește și:

Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu: „Am dus-o dincolo de nori”

Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Solistul de muzică populară Dumitru Stroie a murit într-un accident de mașină. Avea 30 de ani

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter