Anamaria Prodan, investiție de 1 milion de euro în Dubai, în plin proces de divorț: "Fac avere pentru copiii mei"

Publicat pe

Anamaria Prodan s-a lansat în lumea criptomonedelor și a investit un milion de euro în această afacere. Prin urmare, dacă în plan personal se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, în carieră ea bifează reușită după reușită și strânge milion cu milion. Impresara spune că, astfel, face și ea avere pentru copiii ei așa cum a făcut și mama ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf a intentat divorț, Anamaria Prodam a investit 1 milion de euro pe piața criptomonedelor. Impresara nu se teme de eșec și spune că nu va lua niciodată țeapă în această afacere a viitorului.

Anamaria Prodan a spus că a ales să facă această investiție uriașă, pentru că ea a făcut afaceri toată viața ei. În plus, după ce a locuit mai multă vreme în Statele Unite ale Americii, ea susține că „știe exact ce e bine și ce nu e bine”.

Anamaria Prodan, investiție de 1 milion de euro în Dubai, în plin proces de divorț

„Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.

Anamaria Prodan și-a lăsat avocații să se ocupe de divorțul de Laurențiu Reghecampf și ea își vede de afaceri.

„Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic.

Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut”, a mai declarat impresara.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații:„Eu am fost cel agresat’

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf:„Mi-a băgat mâna în gât’

Anamaria Prodan a primit o propunere fabuloasă în Dubai

Anamaria Prodan va primi o distincție din partea Fundației Michelle Obama, în cadrul unei gale de excelență, care va avea loc în Dubai. Mai mult, impresara a fost invitată să se alăture membrilor Fundației lui Michelle Obama, chiar de la un reprezentant de-al acesteia, prezent și el la Dubai.

„Am primit o invitație să fac parte din rândul membrilor Fundației Michelle Obama. M-au anunțat că este o onoare să mă premieze în luna februarie, în cadrul celei mai mari gale„, a declarat Anamaria Prodan.

Ce spune Anamaria Prodan despre următorul soț

Puternică, bogată, influentă. Anamaria Prodan nu-și poate alege decât un bărbat care este cel puțin ca ea, preferabil superior din punct de vedere al averii.

Recent, impresara spunea că următorul soț nu va fi român pentru că fuge de mentalitatea și complexul de inferioritate al bărbaților români.

„Habar nu ai ce-ți rezervă viitorul, asta numai Dumnezeu știe! Următorul soț cu siguranță o să fie unul care atunci când intră undeva cu mine se va face liniște”, a mai spus Prodanca în Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter