Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț neașteptat! Ce spunea impresara în urmă cu câteva luni

Publicat pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt protagoniștii celui mai recent divorț din showbiz-ul românesc, iar vestea rupturii care s-a produs între cei doi a luat pe toată lumea prin surprindere. În urmă cu doar câteva luni, Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea lui Denise Rifai și declara că nu ar divorța niciodată de Reghe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf- divorț neașteptat. Acesta este, cu siguranță, titlul din toate tabloidele autohtone, de când s-a aflat că cele două vedete din România au decis să pună punct poveștii lor de dragoste. Cu toate că acum puțin timp și-au reînnoit jurămintele și păreau mai fericiți ca niciodată, antrenorul de fotbal a anunțat că el și soția sa au decis să încheie mariajul de 13 ani.

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează după 13 ani de căsnicie: 'Da, este adevărat'

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care i le trimite Laurențiu Reghecampf: 'Dacă mâine…'

Citește și: Anamaria Prodan, surpriză imensă pentru Laurențiu Reghecampf. Se întâmplă chiar de ziua lui de naștere

Citește și: Cum se înțelege Anamaria Prodan cu prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana: 'Eu iert'

La finalul anului trecut, sexy-impresara Anamaria Prodan a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări', iar Denise Rifai a întrebat-o dacă s-a pus vreodată problema unui divorț. Mai mult decât atât, moderatoarea a întrebat dacă nu cumva Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în urmă cu mai mult timp și acum așteaptă doar să anunțe acest lucru.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf- nimic nu prevestea cel mai nou divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț neașteptat! Ce spunea impresara în urmă cu câteva luniAnamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorț neașteptat! Ce spunea impresara în urmă cu câteva luni

Anamaria Prodan dezvăluia, la finalul anului trecut, că niciodată nu s-a pus problema divorțului între ea și Laurențiu Reghecampf, dat fiind faptul că și-au discutat matur problemele și le-au depășit de fiecare dată. Mai mult decât atât, în cursul anului trecut, Anamaria Prodan i-a dăruit lui Laurențiu Reghecampf un Ferarri în valoare de jumătate de milion de dolari și un Rolls Royce.

„Niciodată nu voi divorța și nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Mașinile amândouă au fost cadoul meu pentru el. El mi-a luat o altă mașină, dar eu i le-am luat pe astea. Nu există. El este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe pământ, cel mai tandru, cel mai cel.

Este bărbatul care nu mă lasă să fac absolut nimic. Îmi aduce mâncarea la pat, îmi aduce flori zilnic, îmi ia un cadou în fiecare zi doar pentru că îmi spune că îi place să mă vadă zâmbind și îi place să mă vadă fericită. Este un om unic. Bărbații ca Laurențiu Reghecampf sunt pe cale de dispariție', dezvăluia Anamaria Prodan, în urmă cu doar câteva luni înainte de divorț.

Este sau nu Anamaria Prodan motivul divorțului dintre Laurențiu Reghecampf și fosta lui soție

O bună bucată de timp s-ar fi zvonit, în urma unor declarații ale fostei soții ale lui Laurențiu Reghecampf, că Anamaria Prodan ar fi fost amanta bărbatului. Mai mult decât atât, gurile rele ar fi spus că sexy-impresara este motivul divorțului dintre cei doi, iar Anamaria Prodan a clarificat întreaga situație. În cadrul emisiunii citate anterior, impresara a dezvăluit că relația dintre sportiv și fosta soție era deja una tensionată, care nu mai putea fi salvată.

„Cumva, dacă e să o iei așa, ad-literam, da. La ce mod: vineri, noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, într-o vineri și luni l-am cerut de bărbat. Asta este marea perioadă în care au trăit foarte tensionați cei doi. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este, eu eram deja divorțată, mi-a explicat că de foarte mulți ani ei nu mai au nicio legătură. Am zis ok, ce facem? Ne-am pierdut o dată, cu mulți ani în urmă, 13 la număr, ne pierdem și a doua oară? Nu.

Bun, luni a fost răspunsul: ne vom căsători. Și de atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale.', a explicat Anamaria Prodan, la finalul anului trecut.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter