Anamaria Prodan, replică pentru Silvana Peng, după ce "cuscra" lui Reghe a jignit-o: "Tăntălăul meu soț..."

Publicat pe

Anamaria Prodan i-a răspuns Silvanei Peng, cuscra lui Reghe, care i-a reamintit că și ea a fost în locul Corinei Caciuc, acum 13 ani, când s-a băgat în căsnicia antrenorului. Prodanca susține că mama Asianei Peng nu știe despre ce vorbește când spune că ea l-ar fi despărțit pe Laurențiu Reghecampf de fosta lui soție, Mariana Pfeiffer.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a comentat declarațiile pe care mama Asianei, Silvana Peng le-a oferit în presă și i-a transmis acesteia că nu cunoaște situația de acum 13 ani dintre ea și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, replică pentru Silvana Peng, după ce "cuscra" lui Reghe a jignit-o: "Tăntălăul meu soț..."Anamaria Prodan, replică pentru Silvana Peng, după ce "cuscra" lui Reghe a jignit-o: "Tăntălăul meu soț..."

”Doamna Peng mă confundă! Probabil a stat în China și nu știe situația lui Reghe de acum 13 ani. Tăntălăul meu soț urla în gura mare că am învățat-o pe doamna Peng să-l facă de râs!

Eu ca mamă nu-s de acord cu ce face Reghe! O fată crescută în cultura chinezească nu are cum să stea în lumea lui Reghe, nu are cum să stea lângă așa ceva sau să fie asociată cu așa ceva”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

În urma acuzațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf, acelea că, Anamaria Prodan s-ar fi aliat cu Silvana Peng pentru a-l desființa, sexy impresara a declarat că nici nu o cunoaște pe mama Asianei Peng personal.

Citește și: Daniel Pavel de la Survivor s-a despărțit de iubita lui înainte de nuntă:’Nu mai formăm o pereche’

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Ce a spus Silvana Peng despre Anamaria Prodan

Îi e frică tare să-și asume, fiindcă ea veșnic aruncă cu noroi, amantele, femeile și așa mai departe. Eu citind mereu că Asiana este asociată cu această Caciuc, prieteniile, același oraș, una-i gimnastă, una nu știu ce e, am ajuns să cred că madame Prodan sau Tănase, cum o cheamă acum, confundă niște lucruri.

Totuși, ar trebui, nu știu cum să zic, să aibă mai multă atenție în exprimare, poate o condamn degeaba pe doamna Prodan, poate ea se referă la altceva și am înțeles eu greșit, e posibil să se întâmple și așa ceva!

Mi-aș dori ca dânsa să facă distincție între gimnasta României, Asiana Peng, și frumoasele escorte, printre care se numără și ea în urmă cu 13 ani. Da, dânsa, în urmă cu 13 ani, era pe post de Caciuc! A uitat probabil că a despărțit o familie!', a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.

Mama Asianei Peng a criticat-o dur și pe Corina Caciuc, iubita lui Reghe

Silvana Peng a avut câteva replici tăioase la adresa tinerei în vârstă de 29 de ani, spunând că ceea ce se întâmplă i se pare un „spectacol macabru' din anumite puncte de vedere și aceasta nu ar fi 'un exemplu de urmat'.

„Asiana și Luca sunt un cuplu superb, se înțeleg perfect. Da, domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc.

Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional?

Ne-am văzut o singură dată, anul trecut. În schimb, am fost de Anul Nou invitați acasă la mama lui, la doamna Marga, la Snagov. Femeia e un argint viu, vă spun, se bucură că îi calci pragul, e o femeie grozavă, foarte curajoasă', a spus mama fostei gimnaste pentru Fanatik.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter