Andreea Bănică, copilărie de coșmar alături de tatăl alcoolic: "Îmi doream să moară"

Publicat pe

Andreea Bănică a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa, una de coșmar cum lasă cântăreața să se înțeleagă, având în vedere că își ura atât de mult tatăl alcoolic încât voia să moară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În perioada 2001-2003, Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți și a suferit enorm. Cu puțin timp înainte să moară, tatăl cântăreței începuse să consume alcool peste măsură și era violent fizic și verbal cu familia lui. Artista nu a uitat nici până în ziua de astăzi în ce calvar se transformase copilăria ei din cauza viciului tatălui ei.

Andreea Bănică, copilărie de coșmar alături de tatăl alcoolic: "Îmi doream să moară"Andreea Bănică, copilărie de coșmar alături de tatăl alcoolic: "Îmi doream să moară"

Când am plecat de acasă am zis că nu vreau să plâng. L-am urât din tot sufletul. La un moment dat, îmi doream să moară. Îmi ziceam că nu mai vreau', s-a confesat Andreea Bănică, în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Andreea Bănică era terorizată de tatăl ei și a trăit momente extrem de grele din momentul în care acesta a început să bea foarte mult alcool. Își agresa familia fizic și verbal, situație care devenise un calvar pentru cântăreață.

Știam că vine. Îl auzeam de la etajul unu. De la etajul unu până la patru, fiind foarte mare ecou, auzeam cum ne înjură și cum ne face', a mai povestit artista.

Am scăpat-o pe mama mea din mâinile lui de foarte multe ori', a continuat Andreea Bănică.

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Citește și: Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed, în noul sezon The Crown

Citește și: Ce relație are Narcisa Suciu cu Ștefan Hrușcă: „Nu mă suportă

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână…

Andreea Bănică: Tata a murit într-un accident. A venit băut și…'

Chiar băutura i-a grăbit sfârșitul tatălui Andreei Bănică. Artista a povestit, recent, că tatăl ei a murit în urma unui accident, după ce a consumat alcool cu mai multe persoane.

La un moment dat, între ei a început un conflict, în urma căruia tatăl artistei a căzut cu capul de bordură.

A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură.

S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut.

A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat', a dezvăluit Andreea Bănică, la un post de televiziune.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter