Cum arată casa de la munte a Andreei Marin: "Mi s-a părut foarte romantic..."

Publicat pe

Andreea Marin are o casă la munte, care este specială pentru ea și a povestit recent cum a ajuns să dețină locuința respectivă, dar și ce sacrificii a făcut pentru asta. Andreei Marin i s-a părut foarte romantic modul în care a găsit anunțul de vânzare al terenului și cum a decurs, apoi, totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin povestește că a ajuns în satul respectiv, unde mai târziu și-a construit casa, la invitația unor prieteni. Printr-o minune a găsit anunțul de vânzare al terenului, i s-a părut că trebuie să sune la acel număr și totul a mers de minune, mai apoi. Deși nu stătea foarte bine cu banii la vremea respectivă, Andreea Marin a decis să cumpere terenul și să ridice casa visurilor sale și este foarte fericită cu alegerea făcută.

Cum arată casa de la munte a Andreei Marin: "Mi s-a părut foarte romantic..."Cum arată casa de la munte a Andreei Marin: "Mi s-a părut foarte romantic..."

'Am venit în acest sat invitată fiind la masa de Paște a unor prieteni. Am luat masa și am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, să dăm burta jos, cum se zice.

Pe un copac, scrijelit, așa, un număr de telefon. Mi s-a părut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea eram un simplu angajat al televiziunii, deci nici gând să visez pe atunci să îmi construiesc o casă.

O zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niște oameni în vârstă, care locuiseră cândva în acest sat.

M-am întors după un timp la ei, ne-am placut și împreună am căutat soluții și am găsit o soluție pe termen lung. Și uite așa a devenit terenul al meu', a zis Andreea Marin la Antena Stars.

Citește și: De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital

Citește și: Internată cu COVID-19, Elena Merișoreanu și-a anulat concertele

Citește și: De ce s-au despărțit Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei:„El oriunde se duce, eu…’

Andreea Marin: „De multe ori am ajuns pe zero'

Imediat după ce s-a înțeles pentru teren, Andreea Marin și-a sunat tatăl, de profesie constructor, pentru a-l anunța că o să își construiască o casă. Acesta i-a recomandat să înceapă cu fundația, mai ales pentru că nu avea destui bani la momentul respectiv pentru a pune la punct o locuință.

„Tata mi-a zis „nu ai bani să faci o casă, nici măcar una de lemn, așa cum îmi doream eu , dar ai putea să faci fundația', își mai amintește Andreea Marin.

„De multe ori am ajuns pe zero. De exemplu, în momentul în care am ridicat fundația, în contul meu erau zero lei”, a povestit Andreea Marin.

„După niște ani, când totul a fost gata, eram încă singură, încă necăsătorită, am venit în prima seara când totul era gata, m-am așezat pe canapea, pe la 11 și ceva noaptea și mă uitam la fiecare detaliu, la fiecare bârnă din tavan, pentru că am ales până și locurile unde să existe aceste barne, la fiecare lampă, fiecare pernuță. fiecare draperie, fiecare detaliu', a mai spus ea.

Cum arată casa Andreei Marin de la munte

Până la vila din Telega, căci acolo se află casa, Andreea are de parcurs, din Capitală, doar o sută de kilometri. Casa vedetei este simplă, pe două niveluri şi cu o miniterasă și are o priveliște de vis.

„Era liniște, verdeață, atmosfera aceea de țara care te duce atât de departe de ceea ce știi tu că există în București. E o altă energie aici. E o energie pozitivă. Te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simți om și din nou întors la rădăcini. Mergând așa de pe o străduță pe altă, am ajuns.

Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă gardul era dărăpănat.  Plantele crescuseră în dezordine atât de mult încât nu reușeai să vezi bine ce e în partea de jos.  Nu reușeai să vezi livada de pruni în adevărată ei frumusețe', a mai povestit Andreea Marin, potrivit casa.acasa.ro despre momentul în care a ales să-și cumpere terenul de pe Valea Prahovei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter