Andreea Tonciu, apărată de familie după eliminarea de la Survivor: "Este extrem de puternică"

Publicat pe

În ediția de marți seară, Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. Familia ei a postat un mesaj de susținere pe Facebook prin care asigură pe toată lumea că Andreea este extrem de puternică, în ciuda a ceea ce s-a văzut la TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Familia i-a transmis Andreei Tonciu un mesaj de încurajare și toți cei dragi au asigurat-o pe brunetă că o așteaptă cu drag acasă și că pentru ei este cea mai puternică.

Andreea Tonciu, apărată de familie după eliminarea de la Survivor: "Este extrem de puternică"Andreea Tonciu, apărată de familie după eliminarea de la Survivor: "Este extrem de puternică"

„Pe de-o parte suntem triști, deoarece am văzut-o pe Andreea cu lacrimi în ochi, am văzut-o suferind și nu am putut să îi fim mai aproape, însă de pe altă parte ne bucurăm că urmează să vină acasă.

Noi, toți cei care o iubim, știm că a dat tot ce a avut mai bun, că a demonstrat că poate depăși orice provocare, că poate aduce puncte pe traseu și că poate fi o persoană extrem de puternică.

Vă mulțumim tuturor celor care ați simțit că locul Andreei este acasă și care ați trimis atât de multe mesaje de încurajare pentru ea.

Abia așteptăm să o revedem și să o strângem în brațe! Până atunci, haideți să o felicităm cu toții pentru această experiență! Bravo, Andreea, hai acasă!', a fost mesajul postat pe contul de Facebook.

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor: „Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine’

Citește și: Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la Survivor. A părăsit concursul din cauze medicale

Citește și: Soțul Andreei Tonciu l-a făcut praf pe CRBL, după ce artistul a înjurat-o pe brunetă, la Survivor: „Arată-ți bărbația cu mine’

Declarația Andreei Tonciu după eliminarea de la Survivor

Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, colegii ei Otilia Bilionera și Robert Niță, ceilalți propuși pentru eliminare, rămânând în continuare în echipa Faimoșilor.

Unul dintre motivele pentru care colegii ei au luat această decizie este faptul că Andreea Tonciu a declarat, în nenumărate rânduri că îi este dor de fetița ei și că își dorește să plece acasă. De altfel, bruneta s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate de-a lungul competiției, având nevoie de intervenția medicilor.

Cu toate că a declarat că își dorește să meargă acasă, fanii vedetei au sperat până în ultima clipă că favorita lor nu va părăsi competiția.

„Sunt tristă, pentru că cel mai mult m-am atașat de Otilia și-mi pare rău că o las singură aici. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și sper să vom putea avea o prietenie frumoasă', a spus Andreea Tonciu, după ce a fost eliminată.


 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter