Andrei Dascălu de la Survivor a suferit din dragoste, în trecut: „Nu este momentul pentru o relație” / EXCLUSIV

Publicat pe

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță nu mai formează un cuplu, iar fostul concurent a povestit despre calitățile pe care o femeie trebuie să le aibă, pentru a-i deveni iubită. Mai mult decât atât, sportivul ne-a povestit, în exclusivitate, despre familia sa și momentele grele pe care le-a avut de depășit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andrei Dascălu se consideră un familist convins și recunoaște că i-a fost extrem de greu să stea fără familie, la Survivor România. Tânărul își ajută familia indiferent de situație și este de părere că părinții și sora sa sunt cei mai importanți oameni din viața lui. În prezent, Andrei Dascălu recunoaște că lucrurile nu sunt tocmai roz în viața lui, dar se consideră puternic și mărturisește că va trece peste orice.

Citește și: Familia lui Andrei Dascălu, în lacrimi după finala Survivor. „Mi se rupe sufletul când…'

Citește și: Cine este Andrei Dascălu de la Survivor. A plecat din România când avea 2 ani

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor: „Strategia lor duce spre parșivitate'

Citește și: Andrei Dascălu de la Survivor, mesaj emoționant pentru mama sa. De ce nu i-a zis niciodată că o iubește

La capitolul viață personală, Andrei ne-a spus că el și Roxana Ghiță nu mai formează un cuplu, când s-a caracterizat ca fiind un bărbat singur. Deși nu își dorește neapărat o relație, pentru că își dorește să se concentreze asupra altor aspecte din viața sa, Andrei Dascălu ne-a descris calitățile pe care trebuie să le aibă viitoarea sa iubită.

Andrei Dascălu de la Survivor a suferit din dragoste, în trecut: „Nu este momentul pentru o relație' / EXCLUSIVAndrei Dascălu de la Survivor a suferit din dragoste, în trecut: „Nu este momentul pentru o relație' / EXCLUSIV

Andrei Dascălu, despre familia lui: „Au fost mereu pe primul loc'

„Mama, tata și sora mea sunt persoanele cele mai importante din viața. Sunt o persoană foarte familistă și țin foarte mult la familia mea. Ei au fost mereu pe primul loc și am încercat să îi ajut cu tot ce am putut eu și mereu mi-am dorit să îi fac mândri. Când m-am revăzut cu ei nu-mi venea să cred că am ajuns acasă și că voi petrece timp cu ei.

Nu conștientizam că, în sfârșit, am ajuns acasă și că s-a terminat cu toată suferința de la Survivor și voi avea parte de toate lipsurile din competiție și, cel mai important, eram lângă familia mea.

Cu viața personală și tot ce este în afara boxului încerc să fiu cât de bine se poate, să trec peste orice intervine în viața mea și să nu îmi pierd încrederea. Momentan, am niște probleme în familia și încerc să îi împac pe toți și să îi înțeleg, chiar dacă nu primesc același lucru în schimb. Am încredere că odată și odată vom fi cu toții bine și mă implic 100% ca să meargă totul', ne-a mărturisit, în exclusivitate, Andrei Dascălu.

Andrei de la Survivor este singur, dar nu își dorește iubită! Ce calități are „femeia ideală'

După ce a avut o relație de scurtă durată cu Roxana Ghiță, Andrei Dascălu ne-a mărturisit că este un bărbat singur: nu are iubită și, spune el, nici nu simte că este momentul unei relații acum. Concentrat asupra carierei, Andrei ne-a descris-o, totuși, pe partenera sa ideală și a mai precizat că nu exclude în totalitate ideea de a forma un cuplu cu cineva. Dacă persoana potrivită va apărea în viața lui, va lăsa lucrurile să decurgă de la sine.

„Știu că în ultimul timp am declarat că mi-aș dori o relație, am fost ironic și cred că toată lumea și-a dat seama de asta. Nu caut relație, sincer, vreau să îmi văd de treaba mea, momentan. Am multe pe cap, multe de rezolvat și nu cred că este momentul să intru într-o relație.

Totuși, dacă va apărea cineva în viața mea, sper să aibă câteva calități: să fie înțelegătoare, comunicativă și să aibă încredere în mine. Dacă o fată are aceste trei atuuri, cred că vom avea o relație frumoasă. Am întâlnit fete care îmi spuneau ceva, dar atitudinea lor arăta altceva. Va avea încredere din partea mea, dar îi voi arăta cu timpul, m-am descis față de mulți oameni în trecut și am fost rănit.

Recunosc, am o reținere atunci când vine vorba despre a avea o relație cu cineva, dar asta pentru că am trecut prin experiențe grele în trecut. Dacă va fi să cunosc pe cineva, îmi doresc înțelegere, comunicare și încredere, asta îmi doresc de la o fată. Cu siguranță dacă dau de o astfel de persoană, vom avea o relație frumoasă, de lungă durată', a spus, în încheiere, Andrei Dascălu.

Sursa FOTO: Instagram.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă