Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: ”Pe unde te prind, te tund”

Publicat pe

Scandalul dintre Brigitte, actuala soție a lui Florin Pastramă și Raluca Podea, fosta lui logodnică durează de mai bine de un an. Însă mesajele dintre ele n-au fost, parcă, niciodată mai dure decât acum. Cele două se amenință reciproc și se santajează și, ca de fiecare dată, totul este făcut public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce Raluca Podea a lansat mai multe acuzații la adresa lui Brigitte, soția lui Florin Pastramă i-a dat replica. Bruneta susține că a fost șantajată și amenințată de Raluca Podea. După ce Raluca Podea a lansat o serie de acuzații la adresa soților Pastramă, acum, enervată la culme de ce a spus blondina, Brigitte a răbufnit și a postat pe rețelele de socializare mesajul în care Podea a amenințat-o și a șantajat-o.

Brigitte Pastramă susține că nu voia să facă public mesajul, însă, din cauza acuzațiilor pe care Raluca le-a adus, se simte obligată să facă dreptate. Și unde altundeva se poate face dreptate dacă nu pe rețelele de socializare. Astfel, bruneta susține că Raluca minte în toate acuzațiile sale și nu vrea să lase lucrurile așa, indiferent ce se va întâmpla.

Vorbele pe care și le adresează reciproc cele două femei sunt extrem de dure, însă Raluca o asigură pe Brigitte că nu face toate astea pentru a-l recupera pe Florin Pastramă, pe care îl numește, printre altele, „afemeiat”.

Citește și: Brigitte a găsit, în timp ce făcea curat, jucării sexuale ce-i aparțineau soțului. Reacția lui Florin Pastramă: 'Ce o interesează pe ea'

În plus, Raluca Podea o avertizează pe Brigitte că dacă o prinde o tunde și o numește, așa cum puteți citi în mesajul din galeria foto, prostituată.

Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: 'Pe unde te prind, te tund'Brigitte, amenințată și santajată de Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă: 'Pe unde te prind, te tund'

În trecut, Raluca a vorbit despre problemele pe care Brigitte Pastramă le are cu fiul ei și nu s-a abținut deloc de la a aminti de tot răul pe care fosta doamnă Năstase i l-a făcut ei.

„În primul rând, eu ştiam de ceva vreme, nu m-a interesat de viaţa nimănui, dar am aflat că ea ar avea ceva probleme cu băieţelul ei, ceea ce e un lucru tocmai neplăcut ca să îţi poţi vedea copilul în astfel de situaţii, dar nu aş putea să comentez mai mult. Ştii ce se întâmplă?! Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat. Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greşit. Adică eu nu am făcut rău nimănui. Pur şi simplu, am fost un om care la rândul meu am fost în situaţia de faţă pus', a explicat Raluca Podea, la Antena Stars.

Citește și: Într-un exces de furie, Brigitte a dezvăluit motivul pentru care Florin Pastramă a agresat-o la shaormerie: 'Lui îi e milă de toți, dar de mine…'

Mai mult, a mai susținut că ar fi putut să îi întoarcă răul de multe ori, dar a preferat să nu o facă.

„Şi eu, la rândul meu, puteam să îi face ei foarte mult rău, să o postez la rândul meu cu anumite chestii dar eu nu îi plătesc omului cu aceeaşi monedă. Şi atunci am preferat să stau să îmi văd de viaţa mea', a mai spus Raluca Podea.

Brigitte, din scandal în scandal

În acest an, Brigitte Pastramă pare că se află în zodia scandalului. Nici bine nu s-a răcit cearta monstruoasă pe care a avut-o luni la rând cu fiul ei, că ia amploare cea cu Raluca Podea.

Robert Sfăt și-a acuzat mama că s-a mai întâlnit cu tatăl surorii lui chiar și atunci când ea era cu Ilie Năstase. Brigitte Pastramă susține că Ovidiu Torj îi întoarce pe cei doi copii împotriva ei și îi influențează negativ.

Recent, Robi a afirmat că mama lui l-a bătut îngrozitor și a avut un certificat medico-legal doveditor, în acest sens, însă l-a rupt pentru că nu a vrut să-i facă rău lui Brigitte.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter