Când are loc finala „Casa Iubirii”, sezonul 1. Andreea Mantea: „Am și eu emoții uriașe”

Publicat pe

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Primul sezon al emisiunii matrimoniale este pe cale să se încheie, iar Andreea Mantea le-a transmis un mesaj celor de acasă. Doi concurenți, o fata și un băiat, sunt tot mai aproape să intre în posesia celor doi premii, în valoare fiecare de 75.000 de lei, dar și a trofeelor oferite în cadrul show-ului. Iată când va avea loc deznodămândul și ce concurenți intră în cursa pentru marele premiu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Primul sezon al emsiunii matrimoniale a debutat pe 4 aprilie 2022 pe canalul Kanal D. Competiția este prezentată de Andreea Mantea, iar formatul show-ului este asemănător cu cel al emisiunii „Puterea Dragostei'. În marea finală, prin intermediul voturilor din partea telespectatorilor, un concurent și o concurentă vor putea intra în posesia celor două premii în valoare de 75.000 de lei.

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Andreea Mantea: „Am și eu emoții uriașe'Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Andreea Mantea: „Am și eu emoții uriașe'

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. În competiție, s-au înscris un număr de 14 concurenți, respectiv 7 băieți și șapte fete. Primii concurenți care au pășit în casa iubirii sunt: Ştefania Alina Drugă, Corina Niculescu, Bianca Mitroi, Doriana Burean, Larisa Burean, Kinga Persida Suto, Iolanda Bianca Buzila, Sorin Rus, Radu Nițu, Robert Andrei Dobre, Mihai Cristian Capriceană, Flavius Florin Jucu, Mihai Dunca, Cătălin Comăniță.

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:'Am fost primită cu brațele deschise'

Citește și: Maria de la Casa Iubirii a dezvăluit motivele despărțirii de George:”Asta mă afecta…”

Citește și: Speak a ajuns pe patul de spital, cu perfuzii:”Nu m-am putut mișca din pat. A fost înfiorător”

Citește și: Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena:„Așa mamă, așa fiică!'

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Ultima ediție a emisiunii matrimoniale va fi difuzată duminică, 15 ianuarie, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, la Kanal D. Anunțul a fost făcut de Andreea Mantea în ediția de Crăciun.

„Iată că, după atâtea luni, vine mult așteptatul moment, Marea Finală ! După aproape un an de trăiri intense, de limite depășite, de fiori de iubire, de lupte interioare și lacrimi de tristețe și fericire, iată că primul sezon al emisiunii ajunge la final.

Am și eu emoții uriașe, atât pentru mine, cât și pentru ei, pentru că a fost o perioadă lunga, foarte intensă în trăiri; concurenții mi le-au transmis de fiecare dată. Cei care și-au demonstrat cel mai mult iubirea să câștige! Le țin pumnii și ne vedem în finală', a spus prezentatoarea.

„S-a demonstrat, într-adevăr, că iubirea există'

Când are loc finala „Casa Iubirii', sezonul 1. Au fost aproape 300 de zile în care concurenții au trăit la intensitate maximă fiorii dragostei, au avut parte de gale cu răsturnări inedite de situație, cu emoții copleșitoare de cele mai multe ori.

 „Telespectatorii au fost alături de ei în număr foarte mare și pentru asta le mulțumesc din tot sufletul. S-a demonstrat, într-adevăr, că iubirea există, am reușit să facem lucruri pe care, poate, mulți dintre concurenți, când au pășit în Casa iubirii, nu le credeau posibile. Și-au dorit să se îndrăgostească, să își găsească iubirea; s-au întâmplat multe lucruri frumoase!', a mai adăugat Andreea Mantea.

În octombrie, caravana „Casa iubirii' a plecat prin ţară în căutarea celor care îşi căutau dragostea adevărată. Timişoara, Craiova, Iaşi, Galaţi, Cluj-Napoca, Bistriţa, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Bucureşti au fost orasele în care toti cei care și-au dorit să participe la show-ul televizat au fost invitați la casting.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter