Ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată astă seară. Al patrulea chef se alătură emisiunii

Publicat pe

Ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în această seară? Este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor show-ului culinar de la Antena 1. Noul sezon debutează luni, 27 martie, de la ora 20:30 și aduce mari surprize! Emisiunea debutează în forță cu schimbări neașteptate, iar un al patrulea chef se alătură formatului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Diseară, la Antena 1, de la ora 20:30, sezonul 11 Chefi la cuțite începe în forță. 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea chefilor la prima amultetă. De asemenea, telespectatorii vor avea parte de o surpriză neașteptată, căci un al patrulea chef se alături emisiunii culinare. Iată ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în această seară!

Ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată astă seară. Al patrulea chef se alătură emisiuniiCe se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată astă seară. Al patrulea chef se alătură emisiunii

Citește și: Noi reguli pentru jurații de la Chefi la Cuțite, sezonul 11. Cum se vor desfășura luptele pentru amulete: „Va fi dezastru'

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Suma pe care o încasa pentru un sezon Chefi la Cuțite

Citește și: Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express – Drumul Aurului: 'Am câștigat un frate, răbdare, respect…'

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot'

Ce se întâmplă în prima ediție Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată în această seară

Sezonul 11 al celui mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuțite, începe în această seară la Antena 1, de la ora 20:30. Emisiunea debutează cu prima luptă pentru amuletă, care are noi reguli: alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în arena culinară intră un al patrulea Chef, care va munci din greu pentru a le face concurență. Este vorba despre Ștefan Popescu. Chef-ul a fost prezent până acum în platoul show-ului doar în calitate de invitat la jurizarea preparatelor pentru amuletă. Show-ul gastronomic are premiera maraton cu 3 ediții consecutive: luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Așadar, jurații de la Chefi la cuțite vor da piept cu provocările încă din prima ediție din sezonul 11. Lupta se anunță una acerbă, având în vedere că amuleta din această seară presupune un avantaj prețios în concurs. Provocarea este pregătită de Gina Pistol, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, și este pe măsura avantajului. Diseară, 11 cutii, deschise treptat, complică la maximum misiunea chefilor.

Al patrulea chef se alătură emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11

În lupta pentru prima amuletă de la Chefi la cuțite, sezonul 11, fiecare cutie conține câte un ingredient care trebuie integrat în preparat. Așadar, chefii nu au voie să-și contureze farfuria de la început, ci vor trebui să improvizeze pe parcursul probei. Numărul cutiilor nu a fost ales întâmplător, 11 reprezentând numărul sezonului, și îi va urmări pe chefi în concurs.

„Va fi dezastru la amuletă! Vreau să o câștig, chiar dacă n-o voi folosi eu', a anunțat Chef Ștefan Popescu. 'Ștefan Popescu nu știe ce-l așteaptă!', a dat replica Florin Dumitrescu. 'Vedem cum vom face, dar ușor nu-i va fi după ce ne-a nenorocit cu jurizarea în nu știu câte sezoane', a comentat Cătălin Scărlătescu.

În ce zile se difuzează Chefi la cuțite, sezonul 11

De asemenea, și la degustări se anunță surprize! De asta se va ocupa un invitat faimos, ce va decide totodată câștigătorul, însă fără să știe cui îi aparține farfuria câștigătoare. În plus, toate amuletelele are vor fi câștigate în tompul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi puse într-un seif, acestea fiind de altfel premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Așadar, pentru a afla cum se va desfășura prima luptă pentru amuletă din noul sezon și cine va obține victoria, dar și ce preparate și povești savuroase aduc în platou noii concurenți în etapa audițiilor pe nevăzute, stați cu ochii pe Antena 1 în această seară. Chefi la cuțite va fi difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Sursă foto: Comunicat de presă

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă