Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite

Publicat pe

Foarte multe persoane se întrebau cine este iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite sau, mai bine zis, dacă are iubită, dat fiind faptul că tinerii nu au poze împreună pe rețelele sociale. Ei bine, aseară s-a aflat cu cine se iubește concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu. Iată toate detaliile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dacă vă întrebați cine este iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, noi avem răspunsul! Teodora Dicu, căci așa o cheamă pe superba șatenă cu care concurentul se iubește, îi este alături bucătarului de cinci luni. Partenera lui Ștefan de la Chefi la cuțite i-a făcut o surpriză de proporții concurentului, în cadrul ediției de seara trecută și s-a prezentat tocmai în emisiune, pentru a-l juriza pe iubitul ei!

Citește și: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite: „Ești un dar'

Citește și: Cine este Sofi de la Chefi la cuțite. Femeia a avut probleme mari cu alcoolul

Citește și: Trecutul neștiut a lui Keed de la Chefi la cuțite! A vândut ziare în Danemarca

Ștefan Borleanu este, fără doar și poate, unul dintre cei mai talentați și frumușei concurenți de la Chefi la cuțite, iar fanele sale cu siguranță au fost nespus de triste să afle această veste. Cu toate acestea, bucătarul de la Antena 1 a dezvăluit mai multe detalii despre relația cu Teodora Dicu, femeia care îi este alături de cinci luni.

Cine este și cum arată iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțiteCine este și cum arată iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite

Cine este Teodora Dicu, iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite

Teodora Dicu și Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite nu au poze împreună pe rețelele de socializare, dar superba șatenă i-a fost alături bucătarului în semifinala Chefi la cuțite. Cei doi sunt împreună de cinci luni, iar Ștefan a fost extrem de emoționat când a surprins-o pe partenera sa în platoul emisiuni. Mai mult, se pare că iubiții se înțeleg foarte bine, dat fiind faptul că Ștefan a avut numai cuvinte frumoase la adresa Teodorei.

'A intrat iubita mea. Spre surprinderea mea, ea nu a avut emoții, eu am avut emoții. Teo este iubita mea de cinci luni. Este o fată foarte simpatică, amuzantă. Ea este criticul meu numărul 1, degustătotul numărul 1. M-am bucurat și am aflat că ei au fost juriul nostru. Prietenii noștri, prietenele noastre.', a dezvăluit Ștefan Borleanu, la Chefi la cuțite.

Iubita lui Ștefan Borleanu: „Știam că va ajunge departe'

Ei bine, nici Teodora, iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite, nu se lasă mai prejos la capitolul cuvinte de laudă! Tânăra se declară cea mai mare susținătoare a lui Ștefan și este extrem de fericită că iubitul ei a ajuns atât de departe. Îl consideră un bărbat muncitor, care și-a dorit să se vadă cât mai departe în competiția Chefi la cuțite.

'Nu pot să spun că mă așteptam să ajungă în semifinală, dar îmi doream foarte tare și știam că va ajunge departe. Tocmai pentru că este muncitor și știu că își dorește și el foarte mult.', a precizat Teodora Dicu, iubita lui Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite.

Ce a făcut Ștefan Borleanu înainte să participe la Chefi la cuțite

În America am fost să lucrez la un restaurant destul de bun, cu produse super ok.

Acolo este un chef care a lucrat în New York, timp de 20 de ani, la un local cu trei stele Michelin.

Deci am avut de la cine să învăț, să fur. Apoi am lucrat la un hotel de patru stele, m-a ajutat foarte mult și chestia asta. Am încercat să învăț cât mai mult (…).

Nu aspir la cuțitul de aur, nu vreau să-mi fac speranțe ca să am apoi deziluzii.', a precizat Ștefan Borleanu, la începutul competiției de la Antena 1.

Sursa FOTO: Facebook, Instagram, Antena 1

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter