Culiță Sterp, prima reacție când și-a văzut iubita însărcinată: "Vii de la capătul Pământului și pe jos"

Publicat pe

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor și urmează să se întoarcă acasă. Deși regretă că nu a câștigat premiul cel mare, Culiță este nerăbdător să-și strângă iubita în brațe. Daniela Iliescu este însărcinată, urmând ca în foarte scurt timp să-l facă tătic pentru prima dată pe Culiță Sterp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a refuzat să mai meargă la probele Survivor, așa că a fost descalificat și astăzi urmează să se întoarcă în România. Faimosul susține că dorul de iubita lui și nevoia de a fi alături de ea când naște l-au determinat să plece din competiție.

Culiță Sterp, prima reacție când și-a văzut iubita însărcinată: "Vii de la capătul Pământului și pe jos"Culiță Sterp, prima reacție când și-a văzut iubita însărcinată: "Vii de la capătul Pământului și pe jos"

În perioada în care Culiță Sterp a fost separat de orice legătura cu familia sa, Faimosul nu avea nicio idee cum arată iubita lui. Însărcinată în ultimul trimestru, Daniela Iliescu l-a luat prin surprindere pe iubitul ei, care i-a lăudat frumusețea pe pagina lui de Instagram.

„Cum să nu vii de la capătul pământului și pe jos dacă e nevoie, pentru așa ceva?', este mesajul transmis de Culiță Sterp, la Instastory, alături de o fotografie cu iubita lui.

Culiță Sterp: „Îmi cer scuze oamenilor de acasă!'

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu, după unificarea celor două echipe la Survivor România. Faimosul nu mai dorește să continue lupta pentru supraviețuire din Dominicană, pentru că vrea să fie alături de iubita lui, Daniela Iliescu, atunci când îl va aduce pe lume pe băiețelul lor.

„ Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat', a spus Culiță Sterp.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: ‘El avea o altă relație

Citește și: Ana Porgras, detalii inedite despre relația cu Zanni de la Survivor.„Era gelos tare…

Citește și: Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Daniela Iliescu, mesaj emoționant pentru iubitul ei, Culiță Sterp

Daniela Iliescu i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei, după ce a părăsit competiția Survivor România. Iubita Faimosului este foarte mândră de parcursul iubitului ei în show-ul din Republica Dominicană.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile.

Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată.

Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!', a scris Daniela Iliescu, la Instastory.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter