Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Imagini rare cu fostul premier al României, în perioada liceului

Publicat pe

Pe Viorica Dăncilă, fostul premier al României, toată lumea o știe cu părul blond și coafura deja consacrată. Puțini știu că numele real al Vioricăi Dăncilă este Vasilica-Rodica Nica, așa cum o cunoșteau toți colegii din liceu, însă toată lumea este curioasă cum arăta politicianul în tinerețe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorica Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru al României în perioada 29 ianuarie 2018 până la 4 noiembrie 2019. Cu vechime în PSD, Viorica Dăncilă a fost o prezență discretă în Partidul Social Democrat, chiar dacă este membră încă din 1996.

În ianuarie 2009, Viorica Dăncilă a devenit europarlamentar din partea PSD, până la numirea în funcție de prim-ministru în ianuarie 2018. Ea și-a făcut un nume în politica românească, drept prima femeie premier din România, prima femeie președintă a Partidului Social Democrat și prima femeie care a intrat în al doilea tur al alegerile prezidențiale.

Citeste si: Motivul pentru care Viorica Dăncilă nu a făcut niciodată un copil. Pe Victor, unicul său fiu, l-a înfiat când avea 26 de ani

Fosta președintă a PSD s-a remarcat coafura sa, broșa de la un celebru brand, dar și stilul vestimentar pe care-l avea, însă la origine, Viorica Dăncilă este brunetă, potrivit wowbiz.ro.

În tinerețe, fostul premier Viorica Dăncilă își purta părul în culoarea și forma naturale, respectiv ondulat și închis la culoare. Abia mai târziu, odată cu ascensiunea politică și-a schimbat complet look-ul.

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Imagini rare cu fostul premier al României, în perioada liceuluiCum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Imagini rare cu fostul premier al României, în perioada liceului

Însă, Viorica Dăncilă a renunțat la cocul care a fost subiect de ironii în cursa pentru președinție și a adoptat o coafură lejeră, cu părul prins într-o coadă la spate. Odată cu renunțarea la șefia PSD, Viorica Dăncilă spune că are mai mult timp liber și își permite să iasă în oraș, la cumpărături, dar și să poarte ținute mai relaxate.

„Mi-am prins părul mai lejer. O să îmi mai fac și coc… Ne mai schimbăm, nu’, a spus Viorica Dăncilă când a fost întrebată dacă a renunțat definitiv la coafura cu care ne-a obișnuit încă de la numirea ei în funcția de premier al României.

Trecutul mai puțin cunoscut al Vioricăi Dăncilă

De la numirea sa în funcție în postul de premier al României, Viorica Dăncilă un „subiect' de interes pentru oameni, tot mai mulți fiind interesați de trecutul ei. Vasilica Viorica Dăncilă s-a născut la 16 decembrie 1963, în orașul Roşiorii de Vede din judeţul Teleorman.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Viorica Dăncilă și soțul ei: 'Am luat-o cu căruţa de la gară'

Potrivit Guvernului României, în perioada 1983-1988 a absolvit Institutul de Petrol şi Gaze, Facultatea Forajul Sondelor şi Exploatarea Zăcămintelor de Hidrocarburi, Ploieşti.

Citește și: Cum i s-a schimbat viața Vioricăi Dăncilă de când nu mai este șefa PSD. Primele declarații: „Acum am timp liber. Îmi place să…”

După care, ea a fost profesoară la Liceul Industrial Videle, între 1989-1998. Din 1988 până în 2009 a lucrat ca inginer la Petrom SA, sucursala Videle, Serviciul Monitorizare Producţie Ţiţei şi Gaze. Legat de studii, în 2006 a absolvit masterul Spaţiul Public European din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

Sursa foto: Facebook/ Doru Antonesi

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter