Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Publicat pe

Mioara Roman a fost supusă la zeci de controale medicale în ultimul an și după noi analize medicii i-au pus un nou diagnostic. Oana Roman a anunțat că mamei ei i-a fost prescris un nou tratament și speră că de data asta să fie cel corect și eficient.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta este unul foarte greu pentru Mioara Roman! La începutul anului a trecut printr-o operație, iar recuperarea nu a fost una ușoară. Ulterior, aceasta a mai avut încă o intervenție din cauza unui punct de grăsime care a început să se infecteze, însă această operație a fost una prin care Mioara Roman a trecut mai ușor.

Cum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit mediciiCum se simte Mioara Roman, după un alt set de analize. Ce au descoperit medicii

Oana Roman s-a văzut nevoită să-și interneze mama într-un centru de recuperare, acolo unde, spune ea, are parte de cea mai bună îngrijire posibilă. Ea a răspuns, astfel, celor care au acuzat-o că și-a trimis mama la azil. Nu este azil, spune Oana, ci un centru de recuperare pentru vârstnici.

Cert este că Mioara Roman nu se simte tocmai bine în ultima vreme și de aceea a repeta analizele medicale. Din fericire, se pare că medicii au descoperit adevărata problemă și i-au prescris un nou tratament.

„Are un nou tratament, un nou diagnostic, am credința că de acum încolo lucrurile vor fi nici ce în ce mai bune, că o vor ajuta.

În urma ultimului RMN pe care l-a făcut doctorii au putut vedea mult mai bine anumite lucruri și i-au prescis un tratament, a renunțat la altele pe care le lua înainte', a spus Oana Roman pe InstaStory.

Citește și: Cum se simte acum fetița Cristinei Cioran:„Luptăm amândouă cât putem de tare’

Citește și: Florin Călinescu, adevărul despre plecarea de la Pro TV:„Eu am negociat doar acum 5 ani’

Citește și: Alexandra Stan, despre petrecerea de nuntă.Cum va arăta rochia de mireasă și cine sunt nașii cuplului / EXCLUSIV

Cum a afectat-o Parkinsonul pe Mioara Roman

Pe lângă celelalte probleme de sănătate, Mioara Roman se confruntă și cu Parkinson și boala a schimbat-o foarte mult în rău, după cum a spus fiica ei.

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează?, a declarat Oana Roman.

Oana Roman: „În sufletul meu e zbucium’

Oana Roman nu a vrut să ofere mai multe detalii în legătură cu Mioara Roman, dar le-a spus urmăritorilor ei de pe Instagram că îi va ține la curent și că, la un moment dat, le va povesti ce se întâmplă cu mama ei.

„În sufletul meu e zbucium, vom vorbi despre asta la momentul potrivit. Și nu, nu are legătură cu Marius. Noi suntem bine. Am venit pentru ca Isa să simtă totuși că e vacanța mare, să ne petrecem weekend-ul așa cum i-am promis.

Dar nu o să fiu foarte prezentă zilele astea pe Instagram, așa cum sunt de obicei, pentru că am nevoie să mă odihnesc puțin și să-mi revin, am avut câteva zile foarte grele, deși nu am arătat lucru ăsta pentru că ține doar de mine.

O să vorbim la momentul potrivit, dar nu sunt cea mai în formă. Am nevoie de un pic de liniște și de un moment în care să-mi adun gândurile și să mă dezmeticesc după zilele astea. Repet, o să vă povestesc totul, dar nu acum‘, a  mai spus Oana Roman.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter