Dan Helciug vrea să meargă la Asia Express: "Mi se pare tare experiența"

Publicat pe

Dan Helciug s-a plictisit să urmărească Asia Express din fața televizorului și vrea să fie parte din acțiune! Artistul ar fi încântat să se numere printre concurenții viitorului sezon și și-a ales deja partenerul perfect pentru această aventură. Cu cine ar merge Dan Helciug la Asia Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Abia ce a luat sfârșit sezonul 4 Asia Express, câștigat de Elwira și Mihai Petre, că deja există ofertă pentru următoarea provocare. Dan Helciug se cere la Asia Express 5 și singura persoană cu care are curaj să meargă în această aventură extrem de grea este soția lui.

Copiii mei au crescut, Luca este clasa a VIII-a, e bărbățelul casei, mă ajută la idei de texte, e foarte bun la limba și literatură română. Ruxandra e clasa a 2-a și mă învață să dansez.

Este o foarte bună dansatoare, acum e în faza Michael Jackson, îl imită foarte bine, are pălăriuță…

E o adevărată domnișoară. N-am mai participat la reality-show-uri, dar aș merge cu soția mea la 'Asia Express', mi se pare tare experiența',  a declarat Dan Helciug, conform Click.

Citește și: Sorin Bontea și Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la Cuțite, au gătit împreună.Ce rețetă au pregătit

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului.Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Citește și: Primele imagini cu Războinicii de la Survivor România 2022.Două nume cunoscute apar pe listă

Dan Helciug vrea să meargă la Asia Express

În pandemie, cât nu a mai putut susține spectacole cu trupa sa, din cauza restricțiilor pandemice, Dan Helciug a pregătit o nouă piesă, dar a și lucrat pentru ca vocea sa să poată fi auzită în diferite producții.

Am pus voci la filme, dublez și după Alladin' și Spioni deghizați' o să mai urmeze și alte proiecte. O să fac turnee cu My Queen Tribute' (n.r.proiectul lui muzical) și pregătesc o piesă nouă cu 'Spitalul de Urgență'. Videoclipul o să-l filmez la Târgu Mureș', a mai declarat artistul.

Ce nu știe multă lume este faptul că vedeta, pe lângă talentul muzical, se descurcă foarte bine și la pictură, iar acum un vis l-a făcut să se întoarcă la vechea sa pasiune.

Cu ajutorul sfaturilor primite de la specialiști, a cărților citite și a lecțiilor luate online, Dan Helciug și-a propus să facă o expoziție cu șase tablouri pictate chiar de el.

'Anul trecut am avut o revelație, am visat că pictam. M-am trezit, m-am gândit, apoi am început să mă documentez, am și niște prieteni pictori cu care m-am sfătuit, mi-am luat și niște cărți de pictură, de studiu, m-am uitat pe niște tutoriale pe Youtube ca să îmi perfectez puțin tehnica. Eu mai desenam înainte.

Pictez abstract și o să fac o colecție de tablouri, fiecare inițială a numelui meu va fi un element din tabelul lui Mendeleev. Vor fi grupate pe elemente chimice. Primul va fi Hidrogenul.

Sunt 6 tablouri și voi face o expoziție cu artiști de-ai mei, căntăreți, care și picteză. Voi face poate un eveniment la primăvară', a adăugat cântărețul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter