Ce decizie a luat Corneliu Botgros după moartea mamei sale: "Am avut planuri mari, dar, din păcate..."

Publicat pe

Corneliu, fiul celebrului Nicolae Botgros, și-a pierdut mama în această vară și a decis să renunțe la planurile pe care le avea în această toamnă. Artistul urma să se însoare, dar din respect pentru mama sa a amânat nunta pentru vara următoare și spune că nu ar fi putut să se distreze acum la petrecere, când abia au trecut câteva luni de la pierderea celei care i-a dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce Lidia Bejenaru a murit, Corneliu Botgros a considerat că trebuie să mai aștepte până să își unească destinul cu iubita lui, cu care are o relație de doi ani. Artistuol și-a iubit foarte mult mama și atunci când a stabilit data nunții nu-și putea închipui că o va pierde atât de repede.

„Trăiesc o poveste de dragoste frumoasă pe care am așteptat-o mulți ani. Mulți ani am așteptat-o, ce-i drept, pentru că după divorț n-a fost nicio relație, pentru că asta e singura relație pe care o consider bună și cu perspectivă frumoasă.

Am avut planuri mari pentru toamna aceasta, vă spun sincer, din păcate vara aceasta am pierdut-o pe mama și toate planurile s-au amânat', a povestit Corneliu Botgros într-un interviu.

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției

Citește și: Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției

Citește și: Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani!De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Ce decizie a luat Corneliu Botgros după moartea mamei sale

Fiul lui Nicolae Botgros spune că regretata lui mamă o plăcea foarte mult pe Angela, viitoarea lui soție. Din păcate, nu a mai apucat să o vadă mireasă…

„Dacă ajungem cu bine cred că la anul o să se bucure și prietenii mei, și rudele mele, și în primul rând eu cu iubita. Mama a cunoscut-o pe Angela.

I-a plăcut foarte mult de ea. Angela e într-adevăr o fată cu cei 7 ani de acasă. Chiar dacă e tinerică e un pic „de modă veche', ceea ce nu strică.

E o fată și drăguță și gospodină, mai nou. Am găsit noi un regim ca ea să reușească să ne hrănească. Ea lucrează dis de dimineață, până seara târziu și foarte greu îi vine să stea și la bucătărie.

Dar am găsit o soluție: eu pregătesc toate produsele înainte de a ajunge ea și atunci îi dau o mână de ajutor și lucrurile se grăbesc.

I-am promis că o să învăț și eu să gătesc', a mărturisit violonistul în cadrul emisiunii „neREDactat' cu Rodica Ciorănică.

Corneliu Botgros a trimis un mesaj tăios pentru amanta tatălui său

Timp de mai mulți ani, în timp ce era căsătorit cu Lidia Bejenaru, celebrul artist a avut o amantă mai tânără cu 27 de ani, pe Anișoara Dabija, iar femeia i-a dăruit și un copil, o fetiță.

Corneliu Botgros povestește că a fost să o viziteze pe sora lui, dar până acum nu poate spune că simte apropierea de familie pe care ar trebui să o simtă. Totodată, el l-a transmis și un mesaj celei care a fost amanta tatălui său.

„Ce ține de declarațiile făcute de Ana Dabija, ele ne-au afectat, poate, moral. Și nu doar pe mama, ci și pe mine. Probabil, nu trebuia să spună asta… este o vorbă: fericirea nu se afișează!

Din moment ce afișezi, probabil nu ești fericită. Nu i-am reproșat, dar probabil am s-o fac. Nu în nume de rău, sunt lucruri care se pot spune în public, altele nu. Din punct de vedere etic nu era corect, părerea mea, nu că i-aș interzice, n-am niciun drept’, a declarat fiul lui Nicolae Botgros pentru „Tele Magazin Moldova'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter