Diana Dumitrescu are probleme foarte mari din cauza căderii părului: "Mă simt cheală"

Publicat pe

Diana Dumitrescu se confruntă cu probleme mari din cauza căderii părului, situație care a debutat acum doi ani, dar care este la apogeu acum. Actrița nu știe ce să mai facă pentru a stopa căderea părului și s-a plâns fanilor de pe Instagram, cerând totodată ajutor și aici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Dumitrescu a postat pe Instagram o fotografie și un mesaj prin care își anunță fanii că se simte aproape cheală din cauza părului care i-a căzut în cantități mari și s-a deteriorat vizibil. Actrița s-a tuns scurt de ceva timp, în speranța că, astfel, va da ocazia părului său să se regenereze, dar degeaba.

Vedeta pune problema pe seama lipsei de fier sau a vitaminelor și este atât de deranjată de situația în care se află încât pare dispusă să ia măsuri radicale.

„Am rămas fără păr de tot! S-a rupt, s-a sensibilizat, cade ( lipsă de fier/vitamine cred). Îmi vine să mă rad în cap! Oricum mă simt cheală!', a spus Diana Dumitrescu pe InstaStories.

Pentru a ascunde aspectul părului său afectat de cădere masivă, Diana Dumitrescu a ales să poarte extensii în ultima vreme.

Citește și: Ce copii mari și frumoși are Jason Momoa! Fiul lui Aquaman îi seamănă leit

Citește și: De ce a ales Sofia Vicoveanca să rămână singură, deși e văduvă de 20 de ani:„Unde mai găsesc…?

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, noi informații despre lui de sănătate:„A deschis ochii. E puțin conștient

Diana Dumitrescu are probleme foarte mari din cauza căderii părului

În anul 2019, actrița a devenit mămică pentru prima oară. Însă, artista a luat pe toată lumea prin suprindere cu ultima declarație făcută.

Imediat după ce a adus pe lume băițelul, Diana Dumitrescu s-a lovit de mai multe probleme. Nu a putu să alapteze, iar o perioadă destul de lungă de timp s-a confruntat și cu diferite probleme de sănătate.

Lupta cu kilogramele în plus, stresul, dar și toată oboseală acumulată din timpul sarcinii și chiar și după, au făcut-o pe actriță să cedeze. Diana Dumitrescu a declarat că a avut probleme cu tiroida după naștere și că a găsit cu greu un echilibru.

I-a luat un an de zile să-și găsească echilbirul și, în tot acest timp, l-a avut alături de soțul ei, care a sprijinit-o și a încurajat-o ori de câte ori a avut nevoie.

„Am plecat cu 61 kg și am ajuns la 78. Nu e ușor deloc. Am avut momente de frustare când mă uitam în oglindă. Am avut probleme cu tiroida, pe care mi le-am reglat. Așa am reușit să slăbesc. Am găsit greu echilibru, cam într-un an de zile.

În ultima vacanță am plecat toți trei, după care am chemat și bona. Soțul meu, de când aveam 78 de kilograme, mereu mi-a spus că sunt cea mai frumoasă, că mă iubește. Ajunsesem să nu-mi pese cum arăt, doar pentru că el îmi spunea vorbele potrivite.', a povestit Diana Dumitrescu atunci.

„Am avut probleme cu alăptatul, nu am putut să alăptez decât două luni. Am avut și furia laptelui. E o durere cruntă. Unele ajung la operație. Am pus varză, am făcut băi calde. Am cedat nervos, eram epuizată. Credeam că nu sunt o mamă bună.

Depresie postnatală nu am făcut. Noroc cu mama, că m-a ajutat cu copilul. Eu de la femeie independentă, am trecut la o femeie închisă în casă, cu un copil. Dar un copil te împlinește ca femeie cu toate bolile, enterocolitele și colici și tot. Dacă voi mai face un copil vreau să-l țin mai lipit de mine. La primul copil e cel mai greu.', a mai spus Diana Dumitrescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter