Ce emisiuni pregătește Toni Grecu pentru Crăciun și Revelion, la Kanal D: "În comedie nu există limite"

Publicat pe

Toni Grecu revine la TV cu programe nou-nouțe pentru Crăciun și Revelion, pe care iubitorii comediei le pot vedea la Kanal D. Actorul a dat detalii despre emisiunile pe care le-a pregătit și cine sunt colegii alături de care și-a propus să aducă zâmbete pe buzele românilor, după un an greu, plin de provocări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toni Grecu a dezvăluit că se bucură că are din nou ocazia de a aduce umorul pe micile ecrane, alături de oameni cu care a lucrat oameni de zile. Din distribuţia show-ului „Târgul de Crăciun' vor face parte nume precum Cătălina Grama-Jojo, Monica Anghel, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Dragos Muşat-Tetelu, Gicu Gojira, Nicu Banea, dar şi alţii. Prezentatoare vor fi Irina Ştefan şi Diana Dumitrescu.

Ce emisiuni pregătește Toni Grecu pentru Crăciun și Revelion, la Kanal D: "În comedie nu există limite"Ce emisiuni pregătește Toni Grecu pentru Crăciun și Revelion, la Kanal D: "În comedie nu există limite"

„Sunt niște personaje care au evoluat în toată media și online, dar și offline. Ne-au bucurat în perioada asta a pandemiei. Prostia e atât de mare și atât generatoare de comedie, încât nu ai cum să nu îi premiezi la final de an. Noi vorbim despre prostia nevinovată, care nu produce daune în societate.

Doi indivizi care au făcut o petrecere în sufragerie cu calul. Interviul cu ei este savuros, nu o să intru în detalii. În comedie nu există limite', a declarat Toni Grecu.

Citește și: Îl mai ții minte pe Narcis Ianău, finalistul primului sezon Românii au Talent? Cum arată și cu ce se ocupă acum, la 25 de ani

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România 2022. A fost înșelată de logodnic

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de partaj dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu.Vedeta TV, decizie nefavorabilă din partea judecătorilor

Ce emisiuni pregătește Toni Grecu pentru Crăciun și Revelion, la Kanal D

Întrebat despre importanța râsului în această perioadă, în care pandemia a afectat mult viețile românilor, Toni Grecu a mărturisit că fără umor, oamenii și-ar „pierde mințile'.

„Cu atât mai mult acum râsul este important. Dacă ne lăsăm duși de valul panicii, ne pierdem mințile. Râsul contrabalansează treaba asta. E destul de greu. Eu însumi am traversat anul ăsta o perioadă dificilă, dar nici nu m-am lăsat doborât de apăsările și de grijile date de pandemie, de boală.

Ideea este să găsești un echilibru între cele două, să nu lași tristețea să pună stăpânire pe tine. Pandemia asta ne-a împins pe toți într-o direcție foarte inconfortabilă.

Niciodată societatea nu a fost divizată ca acum. Noi dacă facem comedie, o facem inspirat exact din chestia asta. Asta e provocarea noastră, să facem oamenii să râdă de contextul în care trăiesc.

Să faci haz de necazul ăsta mare, care este acum peste noi. În felul ăsta de degajezi, te relxezi', a mai declarat actorul, pentru WOWBIZ.

În noaptea de Revelion, cei care vor da viață celebrilor „premianți' ai Galei Eroii Comediei 2021 vor fi Diana Dumitrescu, Lucian Ghimisi, Ovidiu Niculescu, Dragoș Mușat, Andreea Doinea, Ramona Hanganu, 1 Q Sapro și Dragoș Ureche.

„A fost o bucrie imensă de a lucra din nou în grup, în trupă. Din cauza pandemiei, noi nu am mai putut face așta', a adăugat Toni Grecu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter