Fiul regretatului Ciprian Fanaca de la Divertis riscă să ajungă pe drumuri. Cu ce probleme se luptă Radu, la 11 ani

Publicat pe

La doar 11 ani, Radu Fanaca, fiul regretatului actor Ciprian Fanaca de la Divertis, care a murit acum șase ani, are probleme cât pentru o viață de om! Băiatul, orfan de ambii părinți, riscă să ajungă pe drumuri și trăiește de pe o zi pe alta alături de bunica lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Radu Fanaca și-a pierdut ambii părinți în șase ani. După ce actorul de la Divertis s-a stins după mai mulți ani de luptă cu o boală necruțătoare, la doar 53 de ani, soția lui s-a stins și ea patru ani mai târziu. Mama lui Radu a murit din cauza cancerului la sân, dar și din cauza suferinței adusă de pierderea bărbatului pe care l-a iubit enorm.

Fiul regretatului Ciprian Fanaca de la Divertis riscă să ajungă pe drumuri. Cu ce probleme se luptă Radu, la 11 aniFiul regretatului Ciprian Fanaca de la Divertis riscă să ajungă pe drumuri. Cu ce probleme se luptă Radu, la 11 ani

Radu a rămas în grija bunicii, locuiesc amândoi într-un apartament închiriat și cu greu reușesc să facă față traiului zilnic.

Fiul regretatului Ciprian Fanaca de la Divertis riscă să ajungă pe drumuri

'Eu îl am pe el și pentru el trăiesc ca să-l fac mare, deștept și un om cinstit. Dacă nu ar fi el, nu știu dacă aș mai exista. Vreau o căsuță pentru el, ca să nu mai plătim chirie. Îi este frică să nu râdă copiii de el, se simte dezrădăcinat', a declarat și bunica maternă a copilului, Nicoleta Ciobotaru la Antena 1.

Radu visează să ajungă un mare producător de mașini, astfel încât să o ajute să ducă o viață liniștită, lipsită de griji, exact așa cum încearcă femeia să facă acum pentru el.

'O iubesc foarte mult pe bunica. Ea are nevoie de dragoste și un om care să o sprijine. Nu-mi prea place actoria, îmi place matematica. Vreau să fac o mașină care să fie în toată lumea, una dintre cele mai bune', a spus Radu la Acces Direct.

Citește și: Jador, dezvăluiri despre relația cu Roxana Nemeș, la Survivor

Citește și: De ce a leșinat Bianca Drăgușanu și a ajuns la spital:„Aveam tensiunea foarte mică și…

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Radu nu are foarte multe amintiri cu tatăl său

Ciprian Fanaca a suferit de cancer şi, în ciuda eforturilor familiei şi ale medicilor, boala cumplită şi-a spus cuvântul. „Fachirul” a murit în somn, în octombrie 2015.

Nicoleta spune că Radu nu are multe amintiri cu marele actor de la Divertis, căci au preferat să îl ferească de chinurile bolii prin care a trecut Ciprian, însă nu același lucru s-a putut face și în cazul decesului mamei. În urmă cu șase luni, Radu, la doar 11 ani, a trăit o dramă când a aflat că și mama sa va pleca de lângă el exact așa cum s-a întâmplat și cu tatăl său.

'Era un om foarte deștept, i-a plăcut ceea ce a făcut, a fost un actor mare, iar copil seamănă cu el, la fel de tehnic. El și fiica mea se cunoșteau de mulți ani, eram prieteni de familie și s-au îndrăgostit. Eu am încercat să îi explic fiicei mele că Ciprian este un om extraordinar, dar că era cu 25 de ani mai mare.

Și atunci a trebuit să aleg: să-mi fac un dușman din copilul meu sau să mă obișnuiesc cu ideea că ea zâmbește.

Ea era tinerică. Când a venit copilul, după naștere, ea a fost în depresie pentru că i s-a zis că are copilul o problemă la mâini și la cap. Ea avea 22 de ani atunci, dar nu se vedea diferența dintre ei doi. Dar copilul nu prea are amintiri cu tatăl său, avea doi ani când el a fost diagnosticat cu cancer.

După ce el a murit, am rămas noi trei, dar fata mea a intrat într-o depresie urâtă, a suferit îngrozitor, s-au iubit mult. În doi ani a pierdut și ea lupta cu cancerul la sân, la 33 de ani', a mai adăugat bunica, cu lacrimi în ochi, potrivit Spynews.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter