Florin Călinescu i-a făcut pe jurații Românii au Talent să plângă: "Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că..."

Publicat pe

Impresionat de momentul unei fetițe de la Românii au talent, care a cântat despre bunicul și străbunicul ei care au luptat în cel de-Al Doilea Război Mondial, Florin Călinescu și-a adus și el aminte de o întâmplare emoționantă din viața lui. Dezvăluirile lui Florin Călinescu i-a făcut pe jurații de la Românii au talent să plângă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu a povestit că bunicul său, care a luptat și el în război, nu a mai ajuns niciodată acasă, motiv pentru care la cimitir nu exista decât o singură cruce, cea a bunicii lui.

Florin Călinescu i-a făcut pe jurații Românii au Talent să plângă: "Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că..."Florin Călinescu i-a făcut pe jurații Românii au Talent să plângă: "Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că..."

Aveam 4-5 ani şi mergeam cu bunica la biserică. Vedeam în cimitir bătrâne care plângeau la morminte, iar noi stăteam doar în faţa bisericii. Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că bunicul meu murise la Stalingrad, nu i-au adus rămăşiţele acasă.

Abia pe la 17-18 ani am înţeles povestea, m-a emoţionat. Bunica mea a crescut singură doi copii, la țară, cu zâmbetul pe față. Bunicul a plecat la 20 de ani pe front şi aia a fost. Ea a murit la 90 de ani', a povestit Florin Călinescu.

Frânturile emoționante din viața lui Florin Călinescu le-au impresioneze până la lacrimi pe colegele din juriu, Andra și Alexandra Dinu.

Citește și: Cum a ajuns Florin Călinescu la facultatea de teatru: „Nu mă duceam la școală, nu îmi plăcea nicio materie”

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Citește și: Cine este Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Florin Călinescu și-a pierdut, în 10 ani, soţia, fiul şi părinţii

Nenorocirile din viaţa lui Florin Călinescu au început în anul 2005, când soţia s-a stins din viaţă. Bolnavă de cancer la gât, Ana Maria Călinescu a murit exact în ziua în care împlinea 47 de ani de viaţă şi 27 de la căsătorie. 

Pierderea a fost imensă pentru Florin Călinescu şi pentru cei doi băieţi ai săi. Omul de televiziune s-a retras, o bună perioadă, din viaţa publică.

Părinţii lui Florin Călinescu au încetat din viaţă, ambii răpuşi de cancer, la o distanţă de doar două luni.

Ultima tragedie din viaţa omului de televiziune a avut loc în anul 2012, când fiul său, Luca, s-a sinucis. Tânărul avea doar 24 de ani când a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind, se pare, depresiv. Pe lângă Luca, Florin Călinescu a mai pierdut un copil. Este vorba despre o fetiţă care a decedat la cinci luni, cu mulţi ani în urmă, din cauza unei boli incurabile.

După o lungă perioadă de absenţă, Florin Călinescu a acceptat provocarea şi este jurat la „Românii au talent'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter