Kim Kardashian, mamă pentru a patra oară! De ce nu a mai ales aceeași mamă-surogat pentru a-i purta bebelușul

Publicat pe de Oana Pantazi

Kim Kardashian va deveni mamă pentru a patra oară! Vedeta a declarat de nenumărate ori că își dorește o familie mai mare, așadar, vestea nu a luat pe nimeni prin surprindere. Fanii ei au fost însă uimiți că nu a mai ales aceeași mamă-surogat…

 

Kim Kardashian și fiica ei North.

Publicația Peole a confirmat recent că celebrii Kim Kardashian (38) și Kanie West (41) își vor mări curând familia, cel de-al patrulea copil al cuplului fiind deja pe drum. North (5½), Saint (3) și Chicago (11 luni), care a venit pe lume tot prin intermediul unei mame-surogat, își așteaptă cu nerăbdare noul frățior, care va veni pe lume la începutul lunii mai. Conform sursei, cei doi viitori părinți sunt extrem de încântați, iar Kim deja face planuri de amenajare a viitoarei camere a bebelușului, dar și pentru baby shower, petrecere care va avea loc cu puțin timp înainte de venirea sa pe lume.

Chicago (născută de o mamă-purtătoare) și Saint West

Chicago (născută de o mamă-purtătoare) și Saint West

Surpriza este că, de data aceasta, deși s-au declarat extrem de încântați de mama-surogat pe care au ales-o pentru fiica lor Chicago, Kim (care, din motive medicale, nu mai poate duce o sarcină la bun sfârșit) și Kanye de data aceasta au apelat la o altă mamă purtătoare pentru cel de-al patrulea copil al lor.

Chiar dacă cei mai mulți au bănuit că între cei doi soți și persoana aleasă pentru a le naște copilul au apărut neînțelegeri, din cauza cerințelor destul de dure ale lui Kim și Kanye, răspunsul este unul mult mai simplu! Femeia care a născut-o pe Chicago nu a putut să poarte și această sarcină dintr-un motiv foarte simplu – este însărcinată la rândul ei, de data aceasta nu cu copilul altora, ci cu cel propriu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Surorile lui Kim îi vor urma din nou exemplul?

Așa cum fanii știu deja, anul 2018 a fost unul în care nou-născuții au sosit pe bandă rulantă în clanul Kardashian-Jenner, atât Kim, cât și cele două surori ale sale mai mici, Kylie și Khloé, devenind mame de fete – Chicago West, Stormi Webster și True Thompson au fost botezate de fanii celor trei vedete de reality show tripletele'. Și cum totul a mers de minune anul trecut, nu este exclus ca și celelalte două surori ale lui Kim să repete experiența.

„Faptul că, anul acesta, Kim va avea încă un copil le influențează puternic și planurile celorlalte două surori în privința bebelușilor. Le-a plăcut să fie însărcinate în același timp și toate doresc ca micuții lor să fie de vârste apropiate. Toată lumea glumește acum despre posibilitatea de a avea o nouă rundă de tripleți', a povestit un apropiat al familiei.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter