La 12 ani, băiatul Nicoletei Luciu s-a făcut vlogger: "Zsolt Jr. vorbește perfect trei limbi străine!"

Publicat pe

La 12 ani, Zsolt jr. știe ce vrea de la viață! Este pasionat de IT și de limbi străine, iar recent și-a deschis și canal de YouTube, unde postează vloguri din călătorii. Băiatul Nicoletei Luciu vorbește deja trei limbi străine, îl laudă mama lui, și o perfecționează pe a patra!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Primul vlog al lui Zsolt Jr are trei minute și arată o mică parte din vacanța lui din Croația, unde este plecat cu părinții și frații, tripleții Kim, Karoly și Kevin. Fiul Nicoletei Luciu a filmat peisaje, dar și un aqua park la care s-a distrat cu frații lui.

La 12 ani, băiatul Nicoletei Luciu s-a făcut vlogger: "Zsolt Jr. vorbește perfect trei limbi străine!"La 12 ani, băiatul Nicoletei Luciu s-a făcut vlogger: "Zsolt Jr. vorbește perfect trei limbi străine!"

El filmează, el își montează video-urile. I-am mai dat niște sfaturi, după ce am văzut primul filmuleț. Zsolt Jr vrea să facă vlogguri despre ce experiențe are cu călătoriile, ce a văzut, ce i se pare interesant, ce jocuri a descoperit. După ce am văzut primul filmuleț i-am spus să nu-și mai miște atât de tare telefonul în momentul în care filmează. L-am și încurajat, desigur. Vrea să filmeze cât mai mult din ce experimentează el, cred că va prinde la tineri., a povestit Nicoleta Luciu pentru ciao.ro.

Citește și: Primele imagini de la botezul lui Josephine, fetița cuplului Smiley – Gina Pistol.

Citește și: Anamaria Prodan a făcut publice mesajele pe care Laurențiu Reghecampf i le trimitea la începutul relației:„Tu mi-ai dat totul

Citește și: Motivul real al despărțirii dintre Whats up și Alice Badea:„Asta s-a întâmplat…

Zsolt jr. pregătește o provocare sportivă pentru urmăritorii lui

Nicoleta Luciu este foarte mândră de fiul ei și spune că l-a încurajat în acest demers al său pe YouTube pentru că i-a promis să trateze subiecte de interes pentru copiii de vârsta lui.

„Are în plan să facă un challenge pentru tinerii de vârsta lui, mai exact, timp de o lună să facă în fiecare zi 100 de flotări. Acum filmează 100 de flotări, prima lui experiență într-ale flotărilor', să zic așa. El face sporturi, însă fotbal, hockey, ski, patinaj. Face multe sporturi de iarnă… nu e focusat doar pe un singur sport.

I-am spus de acum încolo ești mare, pune mâna și apucă-te și de exerciții care îți formează corpul foarte frumos'. Cu ajutorul acestor vlogguri, vrea să stimuleze tinerii să facă lucruri cât mai benefice pentru mintea lor, pentru corpul lor. Vrea să filmeze și rețete pe care le poți face tu ca și tânăr, la 12 ani, în bucătărie, fără ajutorul părinților.

Mă gândeam să-i propun, mai încolo, să facă și un vlog cu ce cărți și-a comandat, ce citește, dacă i-a plăcut o carte respectivă, dacă o recomandă sau nu. Să stimuleze tinerii de vârsta lui să și citească.

El citește mult. Sau poate despre cum a învățat să meargă pe bicicletă, pe unde s-a plimbat, câte trânte a luat, eventual să-i întrebe pe urmăritori ce subiecte ar vrea să discute, să dezbată. În general, vlogging cam despre asta vrea să facă, să îndemne tinerii de vârsta lui să ducă o viață sănătoasă, să facă sport, să învețe, să citească' „, a mai dezvăluit Nicoleta Luciu.

Zsolt jr. nu neglijează nici școala

La cei 12 ani ai săi, Zsolt jr. este foarte pasionat și de limbile străine. Fiul Nicoletei Luciu a încheiat clasa a VII-a, cu note foarte bune, urmând să între în clasa a VIII-a. Vorbește 3 limbi și o studiază deja și pe a 4-a.

Vorbește 3 limbi perfect și o perfecționează pe a 4-a-gemana. Româna, maghiara și engleza le face de când s-a născut, germana a început-o din clasă a 5-a. Face predare din limba engleză în germană, are o profesoară care face pregătire cu el, nu la nivel intesiv. L-am sfătuit să învețe cu plăcere la materiile pe care le îndrăgește, și la celelalte să le învețe pentru că e bine să știe câte puțin din toate, să facă parte din cultura lui generală.

I-am spus Nu se știe niciodată ce curs poate avea viața ta și lucrurile alea să-ți folosească, pic-ul' ăla pe care-l știi despre acel ceva poate să-ți folosească și să-ți schimbe viața radical din bine în mai bine. E pasionat și de IT, am un versior care-l mai învață lucruri despre lumea asta, despre internet', a mai spus Nicoleta.

Nicoleta Luciu s-a mutat de câțiva ani la Miercurea Ciuc, împreună cu cei 4 copii, mai aproape de soț, un afacerist ce deține mai multe firme în zonă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter