Ce meserie a avut Cuza de la Asia Express înainte să devină cunoscut: "Nu-mi place deloc "

Publicat pe

Cuza a plecat în aventura vieții lui pe drumul Împăraților, din Asia Express, alături de prietenul și colegul său, Emi. Cunoscut de la Noaptea Târziu, Cuza a căpătat un plus de popularitate în urma participării la Asia Express și multă lume se întreabă care este numele său adevărat, ce studii are și ce meserie avea înainte să devină cunoscut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Într-una dintre probele recente de la Asia Express, concurenții au avut de trecut o serie de provocări la o spălătorie de haine. Cuza s-a arătat cel mai nemulțumit de proba de la spălătorie, însă a dezvăluit că are un motiv întemeiat: „Nu e simplu deloc!'. În plus, îi amintește de perioada sa de dinainte să fie celebru.

Odată ajunși la spălătoria de haine, o femeie le-a arătat concurenților tot procesul prin care trebuie să treacă produsele, moment în care Cuza a făcut o declarație neașteptată despre meseria sa dinainte de a fi cunoscut în mediul online.

Tânărul a mărturisit că a lucrat într-un magazin de haine în adolescență și că nu îi place deloc să facă acest lucru.

„Eu am lucrat în magazine de haine când eram adolescent. Știu cam care este principiul de împachetare, dar nu-mi place deloc', a spus Cuza.

La scurt timp după ce a vorbit despre job-ul pe care l-a avut în trecut, concurentul a fost apreciat de doamnele de la spălătorie pentru dexteritate și rapiditate: „Au zis că ne angajează'

„Iubitele voastre o să fie fericite!', a spus o femeie.

Citește și: Lidia Buble și Cuza, sărutați pe rând de o tânără, la Asia Express

Citește și: Cuza are o nouă iubită! Ramona Olaru, primele declarații

Citește și: De ce nu se joacă fiica lui Bursucu cu ceilalți copii la grădiniță:„Nu prea e plăcut’

Ce meserie a avut Cuza de la Asia Express înainte să devină cunoscut

Comediantul de la Noaptea Târziu spune că porecla a căpătat-o încă din copilărie.

„Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă‘, spunea el în trecut.

Cuza de la Asia Express sezon 4 a devenit celebru după ce parodiile muzicale, pe care le făcea împreună cu Emi și Cucu, au ajuns virale pe internet. Canalul trupei Noaptea Târziu a adunat, de atunci, peste 1,8 milioane de adepți.

Concurentul plecat în cursa de pe ‘Drumul Împăraților’ este din Târgu Jiu, are 29 de ani și este fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie.

Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. La scurt timp, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost pe placul lui.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter