Momente de panică pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: "Simt că rămân fără aer". Diagnosticul medicilor

Publicat pe

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a trecut prin momente foarte grele. S-a simțit rău înainte de a intra în direct, pentru a prezenta emisiunea „Femei vs Femei', de pe WOWbiz.ro, și a fost nevoie de intervenția ambulanței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare care au fost simptomele pe care le-a avut, iar asta i-a îngrijorat teribil pe cei care o urmăresc. Bruneta a povestit că a rămas fără aer și are o stare de greață.

Momente de panică pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: "Simt că rămân fără aer". Diagnosticul medicilorMomente de panică pentru Bianca Comănici de la Puterea Dragostei: "Simt că rămân fără aer". Diagnosticul medicilor

„Sun puțin cam bolnăvioară, nu știu de ce. Nu am energie deloc și simt că rămân fără aer și am o stare de greață, mă doare burtica. Ce să fac în situația asta?', a declarat Bianca Comănici pe Instagram. 

„Îmi cer scuze că am întârziat puțin, dar după cum știți nu m-am simțit foarte bine, dar am filmat joculețul pentru duminică și invitații au sosit', a mai spus fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citește și: Ce relație au acum Burlacul Andi Constantin și Hannelore de la Insula Iubirii:'Faptul că a existat o conexiune între noi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce s-a ocupat Burlacul Andi Constantin, înainte de a deveni cunoscut:'Munceam 12 ore pe zi, am spălat și podele'/ EXCLUSIV

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă’/ EXCLUSIV

Ce diagnostic a primit Bianca Comănici din partea medicilor

Medicii de pe ambulanță i-au administrat o perfuzie care a ajutat-o pe vedetă se simtă mult mai bine și să poată să prezinte emsiunea.

Bianca a dezvăluit și motivul pentru care s-a simțit rău. Se pare că în urmă cu câteva zile, aceasta a început să ia niște pastile care i-au afectat stomacul, motiv pentru care a avut și simptome precum greață și durere de burtă.

Pentru a fi sigură că nu este vorba despre altceva a făcut și un test COVID, iar rezultatul a fost negativ. 

„Mă simt mai bine acum, pentru că am făcut o perfuzie. Am luat zilele trecute niste pastile pe care nu trebuia sa le iau. Mi-am distrus stomacul, dar acum sunt bine.(…) Am făcut și test COVID și nu am fost testată poztiv', a mai dezvăluit Bianca Comănici în emisiunea „Bărbați vs Femei', de pe WOWbiz.ro.

Bianca Comănici și-a făcut tatuaje noi

Recent, Bianca Comănici și-a făcut două tatuaje noi pe mâna dreaptă, iar bruneta a mărturisit că întreaga procedură nu a fost una dureroasă. Fosta concurentă de la Puterea dragostei și-a tatuat cuvintele „60 seconds', cu roșu, iar fix dedesubt a ales să își tatueze o casă, sub care scrie cuvântul „mama'.

„Nu îmi plac tatuajele foarte evidente, cu semnificația foarte evidentă. Tatuajul cu „60 seconds' l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine.

Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!'. Nu mai am dreptul să fiu cu capul în nori, dar trebuie să îți trăiești viața pentru că doar una ai. Fă tot ceea ce te face fericit pentru că viața este scurtă', a declarat Bianca Comănici, în ultimul vlog postat pe Youtube.

„Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea. Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind. Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume', a adăugat Bianca Comănici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter