Pepe, șantajat înainte de nuntă cu poze deocheate cu Raluca Pastramă: "Mi s-au cerut 5.000 de euro"

Publicat pe

Odată cu divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă apar la iveală detalii mai mult sau mai puțin știute din relația lor. Astfel, înainte de cununia lor, Pepe a fost șantajat pentru suma de 5.000 de euro cu fotografii în care viitoarea lui soție apărea complet goală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Patramă s-a măritat cu Pepe pe 18 aprilie 2012, ziua în care au mers la Starea Civilă. Însă, înainte de a face acest pas, Pepe a fost avertizat că există o serie de fotografii deocheate cu viitoarea lui soție și, ulterior, șantajat pentru 5.000 euro.

Pozele cu Raluca dezbrăcată urmau să fie publicate chiar în ziua cununiei lor. La vremea aceea, Raluca era însărcinată cu prima fetiță, Maria, care s-a născut pe 15 august 2012. În timpul unor declarații de la acea vreme, latino lover-ul a subliniat că soția lui a fost ţinta unor oameni care îi vor răul.

Ştiam de pozele astea demult! Avea 17 ani şi nu e nimic scandalos în ele! Mi s-au cerut 5.000 de euro să nu apară. E o fată gravidă, foarte cuminte. S-au încercat fel şi fel de acuze. Eu am aflat de această manevră acum trei săptămâni, probabil ei au copt-o acum două luni', a declarat Pepe în cadrul unui interviu oferit la Antena 1.

Pepe, șantajat înainte de nuntă cu poze deocheate cu Raluca Pastramă: "Mi s-au cerut 5.000 de euro"Pepe, șantajat înainte de nuntă cu poze deocheate cu Raluca Pastramă: "Mi s-au cerut 5.000 de euro"

Raluca Pastramă s-ar fi măritat virgină cu Pepe

Raluca și Pepe s-au căsătorit religios pe 21 iulie 2014, iar în ziua nunții, cântărețul a lansat videoclipul melodiei Cea mai fericită zi din viața mea' în care apar imagini spectaculoase din ziua în care și-au jurat iubire eternă în fața Lui Dumnezeu.

În timpul declarațiilor oferite în urmă cu opt ani, cântărețul a spus că Raluca este virgină.

Eu am cunoscut-o pe Raluca în iulie. Ea face 21 azi. Eu nu cred că un om până la 20 de ani nu a mai avut vreo relaţie. Eu, după trei luni cât timp am vorbit cu ea, am constatat că e virgină. Acel prieten al ei, cu care a stat câteva luni, a fost cu ea acum 2 ani şi ceva. Ea şi-a făcut nişte fotografii singură în oglindă. Ea nu a postat aceste fotografii nicăieri şi nici nu le-a trimis celui care pretinde că le are', a spus Pepe, potrivit cancan.ro.

Citește și:

Raluca Pastramă, atacată și de Loredana, sora ei vitregă, în plin proces de divorț: „I-a făcut farmece lui Pepe. Am fost de față”

Ori la bal, ori la spital! Raluca Pastramă divorțează de Pepe cu Poliția, așa cum a făcut și Oana Zăvoranu, în 2011

Oana Roman, despre căsniciile eșuate ale lui Pepe: „Nu mai locuiau împreună când Raluca a plecat la munte”

Pe 2 noiembrie 2020, Pepe a anunțat divorțul

Raluca Pastramă îl acuză că a bătut-o în plină stradă, de faţă cu cele două fiice și a cerut ordin de protecţie. Pe de altă parte, surse din preajma cuplului Pepe-Raluca Pastramă spun că artistul o înşela destul de des pe Raluca. Însă, acum iese la iveală că nici ea n-ar fi fost ușă de biserică și ar fi avut un iubit încă dinainte ca Pepe să anunțe public divorțul.

Din lipsă de probe, Raluca și-a retras ulterior plângea la Poliție.

Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a restras plângerea. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter