Ce se întâmplă pe platourile de filmare de la Survivor, înainte de finală: „Apar, din senin, uragane”

Publicat pe

Survivor România se apropie cu pași repezi de sfârșit. Marea finală va avea loc pe 10 iulie și toată lumea așteaptă să vadă cine va fi cel care se va întoarce acasă cu trofeul. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a dezvăluit care este atmosfera pe platourile de filmare din Republica Dominicană înainte de marea finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marea Finală a emisiunii Survivor România, difuzată de Kanal D, va avea loc pe 10 iulie. Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură pentru a vedea cine va intra în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro, adică 250.000 de lei de la Survivor. Daniela Pavel, prezentatorul emisiunii, a vorbit despre cum este atmosfera în Republica Dominicană înainte de marea finală.

Ce se întâmplă pe platourile de filmare de la Survivor, înainte de finală: „Apar, din senin, uragane'Ce se întâmplă pe platourile de filmare de la Survivor, înainte de finală: „Apar, din senin, uragane'

Faza individualelor care precede Marea Finala a competitiei Survivor România prinde și la propriu, și la figurat, o perioadă și mai toridă în aerul dominican- aerul se supraîncălzește și apar, din senin, uragane. În sincron perfect și cu starea de maxim focus și intensitate a Concurenților noștri rămași în cursă pentru că linia dreaptă de dinainte de start suscită mari emoții și oțeliri în privire cum n-am mai văzut până acum. Sunt gata, toți, de asalturile finale!', a declarat Daniel Pavel, pentru kanald.ro.

Citește și: Albert, de nerecunoscut după Survivor.A renunțat la barbă

Citește și: Elena Marin, atacată de toți, la Survivor:”Cel mai murdar caracter, mi-e silă că…”

Citește și: Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, s-a angajat la hotelul lui Borcea de la mare

Citește și: Anda Adam a oficializat relația cu noul iubit.S-au fotografiat în timp ce se sărută

Care este atmosfera la Survivor înainte de marea finală

 Daniel Pavel a mărturisit că la Survivor România, cu puțin timp înainte de marea finală, emoțiile sunt la cote maxime nu doar pentru concurenți, cât și pentru întreaga echipă.

In continuare nu ne permitem niciun fel de automatism care ar putea prejudicia emoția transmisă acasă. Suntem concentrati si in acelasi timp ne dorim sa transmitem trairile extraordinare ale concurentilor ramasi in competitie. Remarc acelasi focus tenace și la operatori, sunetiști și ceilalți colegi mai ales că sunt într-o rotație amețitoare între țările rămase în competițiile proprii Survivor…', a mai povestit Daniel Pavel.

Daniel Pavel a mai spus că el s-a înțeles foarte bine cu fiecare concurent în parte de la Survivor România. „M-am simțit apropiat de fiecare concurent  în parte, fie ea sau el, artist, antrenor sau atlet, personalitate media sau sportiv emerit și campion. Concurentii Survivor au alcatuit acel personaj colectiv care a oferit o emotie uriasa acasa. S-a creat o puternica legatura intre public si concurenti, o empatie iesita din comun. Ii invit pe cei de acasa sa isi sutina in continuare favoritii in competitie. Cu totii asteptam cu sufletul la gura Marea Finala!', a declarat acesta.

Care au fost cele mai grele momente pentru Dan Pavel

Cele mai grele momente pentru Daniel Pavel la Survivor România au fost acelea în care a asitat la accidentările concurenților. Acesta spune că mereu a intuit dacă accidentarea era una foarte gravă sau nu.

„Momente de răscruce sunt acelea când, pe traseu, văd accidentările și percep clipa și implicațiile pentru respectivul concurent. Văd cu ochii minții unde poate duce și am avut întotdeauna o anumită adecvare la contextul istoric, flerul de a înțelege rapid o situația și implicațiile ei.

Informațiile medicale și logistice ulterioare, de regulă îmi confirmă presimțirea, și atunci emoția devine răscruce. Facem cruce că s-a terminat totul cu bine, în toate situațiile avute- sănătatea Concurenților noștri este prioritatea numărul unu', a mai declarat prezentatorul Survivor România.

Ce va face Daniel Pavel după Survivor

După ce filmările pentru Survivor vor lua sfârșit, Daniel Pavel spune că are de gând să: „mă așez pe spate în iarbă, la lăsarea întunericului și voi respira odată cu pământul insulei ăsteia, mulțumindu-i. Apoi, o să pun mâna pe telefon.'

În momentul în care va ajunge în România, Dan Pavel își dorește să petreacă timp cu tată lui, pe care nu l-a mai văzut de un an de zile din cauza pandemiei, dar și a plecării lui în Republica Dominicană. Apoi, va pleca într-o vacanță împreună cu iubita lui.

Cum ajung  in tara, voi petrece timp cu tata, a fost ziua lui pe 2 iulie, și nu l-am văzut fizic ce fix 1 an- cu pandemia și proiectul nostru. Cu fratele, sora, nepoții, și, desigur, cu colegii mei de e la Kanal D, primele zile după aterizare. Apoi vine de la Viena cu primul avion disponibil și iubita mea și plecăm pentru câteva zile undeva unde să „depănăm' cele 6 luni. Undeva spre finalul lunii iulie am să plec și cu băiatul meu într-un concediu de „luptători'. Apoi, de ziua mea în septembrie, avem programată o vacanță cu iubita mea, în Creta', a mai mărturisit Daniel Pavel, înainte de marea finală de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter