Raluka, adevărul despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre: „Ne știm de foarte mult timp și, pe lângă faptul că suntem colegi, suntem...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Raluka ne-a dezvăluit adevărul despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre. Mai demult, în presă au apărut niște zvonuri conform cărora între cei doi artiști ar fi existat niște apropieri suspecte. Deși susține că acum nu o mai deranjează aceste speculații, la fel ca la începutul carierei, cântăreața a infirmat vehement zvonurile și a spus că între ei e vorba doar spre o prietenie. În plus, mai spune solista, ea și colegul ei de breaslă s-au amuzat pe baza acestor speculații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu, sau „sora ta, a fost cerută în căsătorie. Presupun că te-ai bucurat tare mult pentru ea! Tu te-ai vedea mireasă? Ești genul de femeie care și-a imaginat propria nuntă încă din adolescență?

Daaa, chiar dacă știam dinainte că urmează acest moment, tot am fost emoționată și m-am bucurat incredibil de mult. Ana este un om minunat și merită să i se întâmple tot ce este mai bun în viață. Nu m-am imaginat în rochie de mireasă și nici nu m-am gândit cum se va desfășura momentul. Când o să fie, o să mă ocup atunci. (zâmbește)

Raluka, adevărul despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre: „Ne știm de foarte mult timp și, pe lângă faptul că suntem colegi, suntem...' / EXCLUSIVRaluka, adevărul despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre: „Ne știm de foarte mult timp și, pe lângă faptul că suntem colegi, suntem...' / EXCLUSIV

Citește și: Ce greutăți a avut Raluka, înainte să devină celebră: „Viața nu a fost tocmai ușoară pentru părinții mei' / EXCLUSIV

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori: „N-am reușit încă să mă cert cu Ana' / EXCLUSIV

Citește și: Viorica de la Clejani, despre scandalul dintre Fulgy și Bia Khalifa: 'Nu vorbesc despre personaje despre care nu le cunosc…'

Citește și: Lavinia Pîrva, alături de Violeta, fiica Andreei Marin, la concertul lui Ștefan Bănică. Cum s-au afișat cele două, în mediul online

Raluka, adevărul despre relația cu Pepe, după ce s-a spus că au fost văzuți în ipostaze tandre

Sunt curioasă să aflu când te-ai îndrăgostit prima dată. Cum a fost prima ta iubire și cum s-a ajuns la despărțire?

M-am îndrăgostit prima oară în prima mea relație, de la 14 la 19 ani. (zâmbește) A fost prima mea iubire, a fost minunat. Distanța nu ne-a ajutat prea tare, așa că relația s-a terminat la scurt timp după ce m-am mutat în București.

Ai avut și experiențe toxice? Ai suferit din dragoste? Care sunt cele mai mari sacrificii pe care le-ai făcut din iubire?

Am suferit, am trecut mai departe și am învățat ce am de făcut pe viitor. Am văzut unde a greșit el, unde am greșit și eu, și mi-am învățat lecția.

„Eu și cu Pepe ne știm de foarte mult timp'

Cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru tine? Ce nu i-ai putea ierta niciodată partenerului într-o relație?

Nu știi niciodată ce nu poți să ierți. Atunci când ești extrem de îndrăgostit, cred că poți să treci peste orice. Nu pot trece peste violență și peste lucrurile extreme. Un om care este bun, dar face mici greșeli, merită iertat. Așadar, asta îmi doresc, să fie un bărbat bun, unul căruia să îi placă animăluțele și să fie drăguț. (zâmbește)

În urmă cu ceva vreme, au apărut mai multe zvonuri despre o apropiere între tine și Pepe. S-a spus că între voi chiar ar fi existat și unele gesturi tandre. Te-au deranjat acele speculații? Voi de cât timp vă cunoașteți și ce fel de relație e, de fapt, între voi?

Din păcate, astăzi orice bărbat este în preajma mea este automat transformat de presă în „noul iubit al Ralukăi. Înainte mă deranjau aceste speculații, dar am înțeles că oamenii trebuie să-și vadă interesul, de aceea nici nu se sinchisesc în a face research. Nu le acord credibilitate și nici atenție acestor oameni, care sunt nimic mai mult decât vânători de senzațional. Eu și cu Pepe ne știm de foarte mult timp și, pe lângă faptul că suntem colegi, suntem și prieteni buni, și da, chiar ne-am amuzat pe baza acestor știri.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă