Raluka suferă de acluofobie. Cum se manifestă această tulburare: "Aș putea face infarct"

Publicat pe

Într-un podcast moderat de Damian Drăghici, Raluka a povestit care este teama ei cea mai mare. Cântăreața a mărturisit faptul că suferă de acluofobie, care înseamnă frica de întuneric sau de locuri întunecoase. Raluka spune că îi este atât de frică de întuneric încât ar putea face infarct când se stinge lumina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frica de întuneric, cunoscută și sub denumirea de 'acluofobie', este o fobie care apare atât în rândul copiilor, cât și în rândul adulților. Aceasta se poate manifesta în diferite grade. De asemenea, această teamă nu poate fi asociată mereu cu cea față de întuneric în sine, ci poate fi vorba și despre o teamă asupra unui pericol posibil sau imaginat în întuneric.

Raluka suferă de acluofobie. Cum se manifestă această tulburare: "Aș putea face infarct"Raluka suferă de acluofobie. Cum se manifestă această tulburare: "Aș putea face infarct"

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze.

Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile', a spus Raluka.

Raluka suferă de acluofobie. Cum se manifestă această tulburare

Raluka și-a câștigat simpatizanți atât în cariera sa artistică, cât și în momentul în care a participat în show-ul 'Asia Express' de la Antena 1. Cântăreața a fost jurată în cadrul emisiunii 'SuperStar România' de la Pro TV, alături de Smiley, Marius Moga, dar și Carlas Dreams.

Citește și: Cum au primit-o acasă părinții lui Petrică pe Ela, după ce s-au opus relației.Câștigătorii Mireasa au făcut dezvăluiri inedite

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Laurențiu Cazan, despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu:„Era foarte abătut

Citește și: Cine este femeia care l-a ajutat pe Lorenzo Lazo să treacă peste decesul lui Edith Gonzalez.E cu 24 de ani mai tânără decât el

În cadrul unui interviu pe care i l-a acordat lui Damian Drăghici, artista a vorbit despre viața personală, dar și cea artistică. De asemenea, a mărturisit care este cea mai mare teamă a ei.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers.

Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog', a spus Raluka în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter