Soția lui CRBL, replică pentru Andreea Tonciu după ce aceasta l-a jignit grav pe artist: "Știu ce am acasă"

Publicat pe

Elena, soția lui CRBL, a comentat jignirile pe care Andreea Tonciu i le-a adus artistului, însă a evitat să intre în scandal. Elena s-a limitat la a spune că ea știe foarte bine ce are acasă, de 15 ani, și nu o interesează părerea Andreei Tonciu despre soțul ei. Andreea Tonciu și CRBL au făst colegi la Survivor, în echipa Faimoșilor, iar bruneta a fost eliminată săptămâna trecută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui CRBL nu i-a răspuns Andreei Tonciu cu aceeași monedă, după ce bruneta l-a jignit și pe artist. Elena a dat dovadă de mult bun simț, precizând doar că oamenii au văzut cum e și acesta a fost motivul pentru care a fost eliminată.

Soția lui CRBL, replică pentru Andreea Tonciu după ce aceasta l-a jignit grav pe artist: "Știu ce am acasă"Soția lui CRBL, replică pentru Andreea Tonciu după ce aceasta l-a jignit grav pe artist: "Știu ce am acasă"

„Este părerea ei, părerile sunt împărțite, nu am ce să comentez. Oamenii simt, oamenii văd, oamenii votează. Oamenii știu cine este Andreea Tonciu (…) Fiecare dintre concurenți nu a fost dus cu forța acolo, fiecare a ales, a decis, și-a asumat.

Asta nu e emisiune de modelling, de fashion, este o emisiune de supraviețuire, atât, și fiecare cu alegerile, deciziile lui(…) Adevărul doare uneori', a fost replica elegantă a Elenei.

Mai mult, aceasta a spus că soțul ei este un om sincer și când are ceva de spus, spune și nu se ascunde, iar adevărul de multe ori doare pentru că nu e chiar cel mai confortabil.

Întrebată de Măruță dacă a fost deranjată de faptul că Andreea Tonciu l-a făcut bădăran pe CRBL, Elena a precizat că este imună la ce spun unii și alții.

„Sunt imună la capitolul ăsta. Știu ce am acasă, suntem de 15 ani împreună, adică nu e ca și cum vine cineva și-mi spune, știu ce am văzut și eu la TV. Săracii, în fiecare zi mă uitam la ei și mă rugam să mănânce și ei ceva', a mai spus Elena.

Citește și: Scandal între CRBL și Andreea Tonciu la Survivor:'Ești nebun, ești pervers….'

Citește și: Andreea Tonciu, apărată de familie după eliminarea de la Survivor:'Este extrem de puternică'

Citește și: Antonia, mesaj după ce a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume:„Îmi era rușine mie să…’

Ce a spus Andreea Tonciu despre CRBL, după eliminarea de la Survivor

„CRBL nu este prietenul meu, prietenie este un cuvânt foarte mare, CRBL pentru mine nu semnifică absolut nimic, nu îl pot numi bărbat, în primul rând, pentru că nu este.

A dat dovadă de mahalagism ieftin, cum el l-a numit.

Din câte observați, dragii mei telespectatori, eu la această emisiune am fost foarte tăcută, am fost foarte la locul meu pentru că știu că unii dintre colegii mei au vrut să mă dea afară din această emisiune și știu că le-am făcut pe plac, dar am cedat, recunosc că am cedat', a spus Andreea, după eliminarea de la Survivor.

Andreea Tonciu tună și fulgeră la adresa unor foști coechipieri de la Survivor România 2022. Potrivit spuselor sale, situația dintre ea și CRBL ar fi fost mult mai tensionată în junglă decât s-ar fi văzut la TV, atunci când s-au certat.

„Pentru mine CRBL nu reprezintă absolut nimic, pentru mine CRBL este un bădăran pentru că nu știe cum să se poarte cu o femeie. Eu sunt curioasa cum se comportă cu soția lui, cu copilul lui pentru că el era singurul care zicea că nu îi este dor de nimeni, nu îi este dor de familie.

„Are un suflet foarte rău”

El este foarte rău și din cauza asta nu se plânge. Are un suflet foarte rău și este foarte dur ca om. Am rămas și eu surprinsă pentru că de la o singură întrebare, fără vreo jignire, CRBL a izbucnit, m-a înjurat, aproape că m-a bătut. Crede-mă că mai avea puțin și mă bătea.

Da, CRBL a vrut să mă agreseze și eu eram fericită dacă mă agresa. Pentru că dacă el își permitea să mă agreseze, făceam altfel lucrurile. Aveam un avocat bun care se ocupa de tot și zbura din emisiune, dar el nu își dorește asta pentru că el își dorește să stea până în finală.

Dar la cât de praf este pe teren cred că o să zboare foarte repede. Nu mi se pare că CRBL este un om care să participe la Survivor', a mai spus Andreea despre CRBL.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter