Soțul Nicoletei Voica, dat în judecată de propriul fiu. Ce a cerut băiatul

Publicat pe

Soțul interpretei de muzică populară Nicoleta Voica a fost dat în judecată de propriul fiu, în urmă cu ceva timp. Băiatul i-a cerut tatălui său pensie alimentară și după împlinirea vârstei de 18 ani. Cum a reacționat soțul Nicoletei Voica și ce condiție i-a pus băiatului său din prima căsnicie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alin, soțul Nicoletei Voica, a trecut printr-un moment neplăcut acum doi ani când a fost dat în judecată de fiul său din prima căsătorie. Tânărul a avut o cerere mai puțin întâlnită și anume să primească pensie alimentară și după împlinirea vârstei de 18 ani.

Astfel, bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost obligat printr-o hotărâre judecătorească să-i plătească pensie alimentară băiatului și după ce acesta a trecut de majorat.

Conform informațiilor din dosar, citate de wowbiz.ro, fiul pe care Alin îl are din prima căsătorie, i-a solicitat inițial ¼ din veniturile acestuia cu titlu de pensie alimentară, pe toată durata studiilor, dar nu mai târziu de împlinirea vârstei de 26 de ani.

Ulterior, avocatul tânărului a revenit și a scăzut pretențiile la 1/6 din veniturile lui Alin, pentru că acesta mai avea la vremea respectivă în întreținere un copil minor (fiul din cea de-a doua căsătorie).

Citește și: Ana Maria Mocanu își face o nouă intervenție estetică.Fosta asistentă TV a anunțat care este următoarea procedură pe listă

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian surorii sale înainte să moară, pe patul de spital:

Citește și: Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond.Mesajul din spatele țiutei

Ce condiție a pus soțul Nicoletei Voica pentru a plăti pensie alimentară

Soțul Nicoletei Voica nu s-a opus solicitării fiului său, însă a solicitat ca acesta să facă dovada că-și va continua studiile. Cu alte cuvinte, băiatul trebuia să promoveze examenul de admitere la facultate pentru a se bucura de suma respectivă.

Examenul s-a dat chiar între două termene ale procesului, iar tânărul a reușit să intre la o facultate de arte, lucru pe care l-a demonstrat cu o adeverință primită din partea universității. În acest fel, el s-a putut bucura de pensia de întreținere pe care o va primi până la terminarea studiilor.

Suma pe care fiul lui Alin urma să o primească lunar de la tatăl său era de aproape 1.500 de lei.

Nicoleta Voica și soțul ei, Alin, la a treia căsătorie fiecare

Nicoleta Voica s-a căsătorit cu Alin în iunie 2018, iar mariajul lor a fost destul de intens dezbătut mai ales prin prisma diferenței de vârstă care-i separă pe cei doi: 16 ani în 'favoarea' interpretei.

Dragostea nu prea ține cont de vârstă, așa că cei doi par să fie fericiți și în ziua de azi. Atât Alin cât și Nicoleta veneau după două mariaje eșuate, așa că știau în ce se bagă atunci când au semnat din nou actele.

Cei doi s-au căsătorit la doar 9 luni după ce au devenit cuplu, însă se cunoșteau de 30 de ani. De-a lungul timpului ei au mai colaborat în cadrul unei asociații. Nunta celor doi a avut loc într-un cadru intim, doar familia și câțiva prieteni apropiați numărându-se printre invitați.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter