Tily Niculae, amintiri neplăcute din perioada serialului La Bloc: "Nu ai cum să uiți foametea, frigul..."

Publicat pe

Tily Niculae făcea furori în serialul La Bloc, în urmă cu 20 de ani. Timpul a trecut și, deși în prezent are alte preocupări și este implicată într-o multitudine de proiecte, Tily rememorează cu drag acea perioadă. Însă, Tily Niculae recunoaște că nu era totul roz și perioada La Bloc a fost una dintre cele mai grele din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi și Tily Niculae au fost invitatele lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o moderează La Pro TV. Ambele sunt mame și sunt nevoite să își împartă timpul între familie și profesie. Dincolo de momentele frumoase de la filmările pentru serialul La Bloc, Tily Niculae recunoaște cu sinceritate și părțile mai puțin fericite de atunci, pe care telespectatorii nu aveau de unde să le știe.

„Nu aveai timp să mănânci, nu aveai timp să te duci la baie, aveam un fel de mici crize. Eu vorbeam pentru mine. Băi, ție ți se părea normal? Eu nu ajungeam la facultate. Se tot schimba programul, de 3 ori nu am putut să ajung la examenul auto.

Erau sacrificii, să nu ne aducem aminte. Nu e vorba de optimism, e vorba de realitate. Acum am niște contracte beton, nu se mai schimbă niciun program. Eu nu pot să duc așa ceva. Pe mine m-a marcat, Laura era mai mare. Eu nu m-am întâlnit cu colegii mei niciodată.

Eu eram de vârstă cu Dana, dar ea a început altfel. Ea începuse de mică, era o normalitate. Pe mine m-au luat de băncile liceului. Te-ai băgat în ceva ce nu știai în ce te bagi. Cu siguranță au fost lucruri mai bune decât rele', a povestit Tily Niculae la emisiunea La Măruță.

Citește și: Marian Drăgulescu, la petrecere cu iubita și cu fosta soție, Larisa.„La noi este ceva normal’

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, împreună la un eveniment monden.Cum au fost surprinși cei doi

Citește și: Crina Abrudan, în costum de baie pe scena iUmor. Cheloo:„Visul meu împlinit’

Laura Cosoi nu s-a arătat surprinsă de plângerile lui Tily Niculae despre serialul care le-a consacrat. Actrița a mărturisit că nu este prima oară când află totul despre respectivele probleme pentru că, și acum 20 de ani, Tily era în aceeași situație.

„Vorbești ca acum 20 de ani. Nimic nu s-a schimbat', a zis și Laura Cosoi.

Aveam un talent fantastic de a răci

Laura Cosoi și Tily Niculae au trăit momente frumoase cât timp au filmat pentru serialul La Bloc, dar și unele neplăcute.

„Nu ai cum să uiți foametea, frigul, orele în care veneam la platou. Țin minte că venea Laura să mă ia, eu eram varză. Radu Dragomir țipa la mine, nu pot să îi zic soțul Danei, pentru că eram cu șervețele. Aveam un talent fantastic de a răci”, își amintește Tily Niculae.

„Se repetau mult zilele, era ca un job. Se fac 20 de ani de când am jucat', a confirmat și Laura Cosoi.

Tily a dezvăluit și care au fost motivele care au determinat-o să se retragă din lumina reflectoarelor și să renunțe la actorie, cel puțin pentru o perioadă.

„Făceam o piruetă pe scenă și eram plină de nervi că aveam probleme cu sunetul, cu lumina, cu chiria de la teatru…atunci m-am întrebat eu cui încerc să demonstrez ceva?!”, a povestit actrița. 

Tily Niculae a pierdut o sarcină gemelară în 2016

În vârstă de 34 de ani, Tily Niculae a vorbit acum ceva timp despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Actrița a pierdut o sarcină gemelară în 2016, la ceva timp după ce a apărut în viața ei frumoasa Sofia.

„A doua sarcină era de gemeni. Am pierdut două sarcini în aceeasi zi din viaţa noastră, la un an distanţă, în ziua căsătoriei noastre. Mi-a spus un terapeut o chestie foarte interesantă. Copiii noştri sunt tot ai noştri şi cei născuţi, şi cei nenăscuţi.

Deci, eu nu consider că fiica mea nu are sau nu a avut fraţi. I-am spus soţului meu că nu vreau să fac o obsesie din asta, nu îmi doresc să ajung la obsesie şi mă bucur enorm că Sofia a venit pe pământ şi face cât 100 de copii', a povestit Tily Niculae într-o emisiune tv.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter