Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina: „Nu ar trebui să fie prea greu pentru el”

Publicat pe

Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre solicitările Rusiei pentru un acord de pace cu Ucraina. Este a treia săptămână în care armata rusă atacă mai multe orașe importante din Ucraina. Președintele Vladimir Putin a avut o conversație cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru a discuta despre un acord de pace cu țara afectată. Iată care sunt cerințele acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Este a treia săptămână în care Ucraina continuă să fie atacată de trupele ruse. Vladimir Putin nu pare că vrea să încheie prea curând acest război, care a înspăimântat o lume întreagă. Acesta a discutat recent cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, despre un acord de pace cu țara condusă de Volodimir Zelenski. Iată care sunt cerințele sale!

Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina: „Nu ar trebui să fie prea greu pentru el'Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina: „Nu ar trebui să fie prea greu pentru el'

După discuția telefonică, jurnaliștii BBC au luat legătura cu principalul consilier și purtător de cuvânt al președintelui Turciei, Ibrahim Kalin. Acesta a luat parte la convorbirea dintre cei doi lideri.

Citește și: Anunțul Ministrului Apărării pentru rezerviștii din România, în contextul războiului ruso-ucrainean: „Suntem într-o situație de…

Citește și: Lista adăposturilor anti-bombe din București. România are 4.500 de buncăre

Citește și: Andreea Mantea, primele declarații despre reality-show-ul Casa iubirii:Sufletul-pereche e atât de greu de găsit

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie:„Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…/ EXCLUSIV

Vladimir Putin a discutat cu Erdogan despre condițiile de pace în Ucraina

Potrivit purtătorului de cuvânt Ibrahim Kalin, primele patru solicitări ale președintelui rus nu sunt foarte greu de îndeplinit pentru Ucraina. Acestea sunt: neutralitatea Ucrainei, un proces de dezarmare a țării atacate pentru ca Rusia să se asigure că nu este o ameninţare pentru ea, țara condusă, să ofere o „protecţie' a limbii ruse pe teritoriul ei și dezanificarea țării.

A doua categorie de solicitări expuse de Vladimir Putin sunt ceva mai greu de îndeplinit de către Ucraina, pentru care cei doi președinți ar trebui să se întâlnească fizic. Ibrahim Kalin nu a detaliat aceste solicitări, dar a amintit că au legătură cu Dombas şi Crimeea.

Ce spun jurnaliștii BBC

Jurnaliștii BBC susțin că solicitările președintelui rus nu sunt atât de dure pe cât se temeau unii oameni. Ba mai mult decât atât, ei susțin că Vladimir Putin are un control puternic asupra mass-mediei ruse, motiv pentru care ar putea prezenta orice acțiune ca fiind o victorie majoră.

„Cu toate acestea, solicitările preşedintelui Putin nu sunt atât de dure pe cât se temeau unii oameni şi abia par să merite toate violenţele, vărsările de sânge şi distrugerile pe care Rusia le-a vizitat asupra Ucrainei. Având în vedere controlul său greu asupra mass-mediei ruse, nu ar trebui să fie prea greu pentru el şi acoliţii săi să prezinte toate acestea ca pe o victorie majoră', scriu cei de la BBC.

Sursă foto: Shutterstock, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă