Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc: „Cât am înjurat...”

Publicat pe

Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o friptură mâncată pe litoralul românesc. Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta, deși are o carieră impresionantă, încă ține cont de sumele pe care le cheltuie în viața lui de zi cu zi. Recent, pe litoralul românesc, acesta a oferit un preț incredibil pe o friptură!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu este un om chibzuit, care își calculează mereu cheltuielile pe care le are. Acesta a vorbit recent despre o experiență pe care a trăit-o pe litoralul românesc. Acolo, acesta a oferit o sumă considerabilă pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc.

Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc: „Cât am înjurat...'Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc: „Cât am înjurat...'

Acesta a recunoscut că prețurile de pe litoral sunt exagerate. Iată declarațiile făcute de vedeta TV!

Citește și: Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?’

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară’/ EXCLUSIV

Citește și: Viorica Vodă, după ce a spus că a fost hărțuită sexual, la Premiile Gopo:„Am fost întâmpinată cu sarcasm, ironii, ipocrizie’

Citește și: Câte kilograme a slăbit Relu Pănescu la Survivor:'Voi aprecia fiecare bucățică de pâine'

Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc

Ce sumă a cheltuit Liviu Vârciu pe o masă la un restaurant, pe litoralul românesc. Liviu Vârciu a recunoscut faptul că, pe litoralul românesc, el a fost nevoit să ofere 1900 de lei pe o porție de friptură de vită japoneză. Suma l-a făcut pe prezentatorul TV să își iasă din minți!

„Cât am înjurat, nu vreau să zic unde am fost. Am fost la Constanța, era unul cu un grătar în față, cu niște vită. De vita japoneză știam că nu ai cum să te apropii că e scumpă. I-am zis să ne taie și nouă, eram șase persoane. Eu cu finii mei și niște prieteni. I-am spus să ne taie și nouă, au fost șase porții. M-am gândit cât să coste, că era 45 lei//100 de grame. 19 milioane am dat, vă dau cuvântul meu de onoare. Am nota de plată', a spus el la TV.

Are o relație frumoasă cu Anda Călin

Deși sunt împreună de câțiva ani, Liviu Vârciu și Anda Călin nu și-au unit destinele. Au rămas împreună și chiar dacă lumea se aștepta la o nuntă, după ce au devenit părinții unei fetițe, cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație. După un an, Liviu și Anda s-au împăcat, după care a venit pe lume băiețelul lor.

„O dată ce ai doi copii… Am tot vorbit chiar înainte de a face primul copil, dar de fiecare dată s-a întâmplat ceva. Am aflat că sunt însărcinată, am avut o preconcepţie de a face nuntă gravidă, după care am vrut să mă axez pe fetiţă, a venit pandemia. Însă acum nu mi se pare o necesitate într-o relaţie. Când va fi, nu va fi ceva extravagant, va fi doar pentru noi şi atât’, a mai spus Anda Călin.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter