Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune: „A lăsat totul și a venit la…”

Publicat pe

Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune. Celebrul actor este foarte apropiat de locul în care a copilărit, mai exact de Peștișani, din județul Gorj. Vedeta are numai cuvinte de laudă despre comuna oltenească și vrea să investească în propria lui afacere. Marele anunț a fost făcut chiar de către primarul Cosmin Pigui. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toma Cuzin vrea să-și deschidă o pensiune în comuna Peștișani, județul Gorj. Primarul Cosmin Pigui este cel care a făcut anunțul, scrie Pandurul.ro. Actorul care îl interpretează pe Firicel din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat la PRO tv, este foarte atașat de locul în care a copilărit. El, personal, are o casă în satul Boroșteni și terenuri. Fratele său locuiește două case mai sus. 

Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune: „A lăsat totul și a venit la…'Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune: „A lăsat totul și a venit la…'

Toma Cuzin s-a născut pe 1 iunie 1977, în Sprâncenata, județul Olt. El este unul dintre cei mai îndrăgiți actori români de teatru, film și televiziune, devenind cunoscut datorită lui Firicel, personajul interpretat în serialul Las Fierbinți. 

Citește și: De ce Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, doarme maximum 4 ore pe noapte:„Mă păstrez în permanență în poziție de lucru'

Citește și: Cum arată fiul lui Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți.Nicodim a jucat într-un film cu tatăl lui

Citește și: Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară.Cine e femeia care i-a mai oferit un fiu

Citește și: Andreea Marin a etalat la petrecerea VIVA! un accesoriu de suflet:Este un plic pe care îl purta mama mea acum 40 de ani' / EXCLUSIV

Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, vrea să-și deschidă o pensiune

Toma Cuzin vrea să-și deschidă o pensiune în comuna Peștișani, județul Gorj. Primarul Cosmin Pigui este cel care a făcut marele anunț, citează presa locală. Actorul care îl interpretează pe Firicel din serialul de comedie Las Fierbinți, difuzat la PRO tv, este foarte atașat de locul în care a copilărit. El, personal, are o casă în satul Boroșteni și terenuri. Fratele său locuiește două case mai sus. 

„Cuzin vrea să investească și în turism. Vrea să-și dezvolte o mică afacere aici. Beneficiem toți de faptul că avem statut de stațiune turistică de interes local. Manifestările pe care le-am avut de-a lungul timpului, care au fost de calitate, ne-au ajutat să obținem statutul de stațiune turistică, iar el a fost în permanență alături de tine la evenimentele la care l-am invitat. A lăsat totul și a venit la Peștișani. După cum bine știți, i-am acordat și titlul de cetățean de onoare al comunei Peștișani', a povestit primarul Cosmin Pigui pentru Pandurul. 

„Mă gândesc să închiriez frumosul'

Actorul a copilărit în Peștișani și a rămas legat de locurile natale. Timp de trei zile, între 3 și 5 iunie, acolo se desfășoară proiectul Film în sat, Toma Cuzin și-a dorit ca proiectul să pornească de la dorința lui de da înapoi comunității ceea ce a dobândit ca experiență.

„Mă gândesc să deschid o pensiune. Mă gândesc să închiriez frumosul. Să păstrez lucruri frumoase și să închiriez. Am o căsuță în Boroșteni și terenuri. Și eu și fratele meu care locuiește două case mai sus', a declarat el pentru sursa citată anterior. 

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter