Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat: „Îmi caut apartament să mă mut. Recomandarea medicilor este ca...”

Publicat pe

Traian Băsescu a făcut primele declarații după ce a fost externat din spital. Fostul președinte al României a fost internat câteva zile într-o unitate spitalicească de la Bruxelles, după ce starea lui de sănătate s-a agravat. Politicianul e acum în „proces de mutare', după ce i s-a spus că trebuie să elibereze vila de protocol. Iată ce i-au recomandat medicii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Traian Băsescu a făcut primele declarații după ce a fost externat din spitalul din Bruxelles. Fostul președinte al țării a dezvăluit ce au descoperit medicii, în urma investigațiilor, dar și ce recomandări i-au făcut. De asemenea, a menționat că, după ce a fost anunțat că trebuie să elibereze vila de protocol, caută un apartament pe care să-l închiereze sau să-l cumpere. Acesta se află acum la București.

Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat: „Îmi caut apartament să mă mut. Recomandarea medicilor este ca...'Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat: „Îmi caut apartament să mă mut. Recomandarea medicilor este ca...'

Fostul președinte Traian Băsescu a fost internat în spital, mai multe zile, la Bruxelles, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutăți. Recent, soția lui, Maria, spunea că medicii i-au găsit probleme atât la plămâni, cât și la inimă. Politicianul a declarat că a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unei pneumonii care nu a fost tratată la timp.

Citește și: Traian Băsescu a fost externat din spital:„Are probleme şi la plămâni, şi la inimă. Nu se știe dacă…'

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:”Dumnezeu a făcut dreptate”

Citește și: Oficialii de la Casa Albă susțin că Putin este indus în eroare de consilierii săi, în ceea ce privește războiul

Citește și: Dialogul halucinant dintre un soldat rus și soția lui, după ce el a jefuit o casă din Ucraina:„Ți-am furat cosmetice și adidași de marcă. Am făcut și saună'

Traian Băsescu, primele declarații după ce a fost externat

În ciuda problemelor de sănătate, Traian Băsescu a mărturisit că reușește să fie „zglobiu'. Pentru următoarea perioadă, cel puțin până pe data de 10, medicii i-au făcut și câteva recomandări. I-au spus politicianului să evite orice timp de aglomerație și să poarte mască mereu.

„Reușesc să fiu zglobiu. Mă mișc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme și recomandarea medicilor este ca cel puțin până în data de 10 să evit orice aglomerație ca să nu așeze peste tratamentul care s-a făcut un covid.

Recomandarea, printre altele, a fost să nu merg în aerporturi, în avioane, să port mască tot timpul', a declarat Traian Băsescu, conform spynews.ro.

Traian Băsescu: „Căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm'

La scurt timp după externarea din spital, Traian Băsescu se pregătește să se mute din vila de protocol, unde a locuit în ultimii ani. El și soția lui, Maria Băsescu, sunt în căutarea unui apartament cu trei camere. Vor să-l închiereze sau să-l cumpere.

Traian Băsescu a făcut și un comentariu în acest sens. Fostul președinte al României a spus că e curios să afle dacă această lege e una constituțională. De asemenea, el a transmis că nu o să dezbrace niciodată „cămașa defost președinte' și că nu o să uite că a condus țara timp de 10 ani.

„Decizia a fost să căutăm un apartament pe care să-l închiriem sau să-l cumpărăm și să ne conformăm legii. Printre altele, eu am și curiozitatea dacă această lege este constituțională.

(…) Am văzut speculații de genul 'i-au luat lui Băsescu SPP-ul, acum o să spună secretele țării'. Nu. Niciodată nu o să dezbrac cămașa de fost președinte și nu o să uit că am fost 10 ani președintele țării și am obligația ca ceea ce știu numai eu și alți lideri politici importanți să rămână în capul meu și atât', a mai transmis politicianul.

Întrebat cum ar trebui să arate noul apartament în care se va muta, Traian Băsescu a făcut câteva precizări. Își dorește să fie unul cu trei camere, situat în apropiere de stația de metrou. De asemenea, politicianul vrea să aibă și magazine în apropiere.

„Ar trebui să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani. Să avem magazine în apropiere, o piață, o stație de metrou. Ne-am dori un apartament cu trei camere, că trei camere de ajung având în vedere facturile uriașe care vin la încălzire și electricitate', a mai zis acesta.

Politicianul, despre zvonurile potrivit cărora ar urma să se mute în locuința fiicei

În privința zvonurilor conform cărora Traian Băsescu ar urma să se mute în locuința fiicei lui, Elena, politicianul a spus că acolo nu se poate.

„Acolo nu se poate. Am văzut și un reportaj destul de neplăcut precum că ar fi fost ilegal achiziționată. Nu. Este un apartament, și nu o vilă, într-o construcție cu 12 alte familii. Clădirea nu a fost revendicată și a intrat sub incidența legii 10, care dădea dreptul chiriașilor să cumpere, indiferent dacă mai aveau locuințe în București', a declarat el, conform Antena 3.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran, Arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter