Văduva lui Vladimir Găitan trece prin momente dificile la un an de la moartea actorului: „Sunt un om foarte afectat”

Publicat pe

Văduva lui Vladimir Găitan trece prin momente extrem de dificile la un an de la moartea actorului. Tünde Găitan traversează o perioadă extrem de grea din viața ei. Aceasta și-a pierdut soțul în urmă cu fix un an, iar acum dezvăluie că a mai avut parte de două decese în familie. Fosta soție a celebrului actor și-a pierdut în cursul acestui an atât nora, cât și mama. Ea a vorbit despre încercările la care este supusă și povestește cum a reușit să facă față tuturor problemelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Vladimir Găican a fost un actor extrem de iubit de publicul larg. Acesta s-a stins din viață pe 10 noiembrie 2020, iar de atunci fosta sa soție a avut parte de multe încercări. Văduva lui Vladimir Găican, în cursul acestui an, și-a pierdut atât mama, cât și nora. Femeia a povestit despre toate aceste momente dificile și a dezvăluit cum a reușit să le facă față.

Femeia, pusă la încercare de problemele vieții, a vorbit deschis despre întreaga perioadă în care a trăit fără soțul ei. Aceasta a dezvăluit și câteva detalii cu privire la nunta lor din anul 1974.

Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului.Ce a anunțat Tünde

Citește și: Vladimir Găitan a fost înmormântat cu onoruri militare.Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie și colegi

Citește și: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian, devastată după moartea artistului:„Omul pe care l-am iubit și divinizat…'

Citește și: De ce a ajuns Camelia Mitoșeru de urgență la spital.Actrița nu a făcut accident vascular cerebral, ci…

Văduva lui Vladimir Găican trece prin momente extrem de difcile la un an de la moartea artistului

Femeia a mărturisit că la scurt timp după ce și-a pierdut soțul, un alt deces a apărut în familia sa. La două luni după ce actorul a murit, nora sa s-a stins din viață într-un mod complet neașteptat. Fiind o persoană puternică, ea a reușit să facă față situației neprevăzute, însă în această toamnă a primit o altă lovitură de la viață. Mama sa a trecut în lumea celor drepți în urmă cu mai puțin de două luni.

Nu a fost de ajuns că ne-a părăsit Vladimir. Total pe neașteptate, nora mea, soția băiatului Alexandru, cel care lucrează la Londra, s-a prăpădit și ea. S-a întâmplat la doar două luni după ce îl pierdusem pe Vladimir. Iar în această toamnă a plecat și mama. Nu e nici o lună și jumătate de atunci. Nici nu-mi găsesc cuvintele, vă rog să mă iertați! Sunt un om foarte afectat de toate cele întâmplate!', a spus ea pentru Impact.

Femeia și-a pierdut soțul în urmă cu un an

Pe data de 10 noiembrie 2020, marele actor Vladimir Găitan s-a stins din viață. Văduva sa încă nu acceptă faptul că soțul ei nu mai este printre noi.

'Pentru mine, ziua de azi, 10 noiembrie, nu poate fi comparată cu nimic. E ziua cea mai grea din tot anul, vă spun sincer. Au trecut deja 12 luni, dar simt totul de parcă Vladimir al meu, iubirea vieții mele, m-ar fi părăsit abia ieri!', a mai spus ea pentru sursa citată.

Văduva lui Vladimir Găitan, despre prima lor întâlnire

Femeia își amintește cu drag despre regretatul ei soț. Deși acesta s-a stins din viață în urmă cu un an, Tünde Găitan încă îl pomenește ca fiind sufletul său pereche. Aceasta a povestit câteva detalii despre prima lor întâlnire, din toamna anului 1974.

'Pot spune cu naturaleţe că am fost una dintre cele mai longevive perechi din lumea filmului românesc. Şi ca poveste de dragoste, dar şi ca un fapt real, deşi poate banal, fiindcă nu am ieşit în evidenţă. Nici nu ne-am dorit asta, iar dacă Vladimir avea o suferinţă, o aducea acasă şi o împărţeam, în tăcere. Îmi amintesc ca ieri de prima noastră întâlnire, din toamna anului 1974, de lângă Arad, oraşul meu de suflet.', a început ea.

S-au căsătorit după 3 luni de relație

Deși aveau doar trei luni de relație, Vladimir și Tünde Găitan au decis să spună cel mai important „DA' din viața lor în fața ofițerului de Stare Civilă. De atunci, ei au fost de nedespărțit indiferent de problemele care au apărut odată cu trecerea anilor.

Se turna acolo pelicula , la care lucra şi el. Ne-am plăcut din prima clipă, aşa că în circa trei luni eram în faţa ofiţerului stării civile. Nu voi uita niciodată: pe 26 decembrie ne-am căsătorit civil, pe 28 în catedrala catolică din Arad, fiindcă mi-am dorit să fac asta de când mă ştiu, iar apoi am petrecut împreună Revelionul şi restul Sărbătorilor de iarnă', a continuat femeia.

Văduva lui Vladimir Găitan, intimidată de lumea teatrului

Deși soțul său a jucat o viață în spectacole de teatru, iar fiica sa, Gloria, i-a urmat pasiunea teatrului, văduva lui Vladimir Găitan se simte intimidată de viața de actor.

Până azi marele meu coşmar rămâne visul în care trebuie să ies, nu ştiu de ce, la aplauze, sub luminile rampei, de parcă aş fi actor. Nu am fost niciodată pusă într-o asemenea postură, dar, probabil, influenţa meseriei lui Vladimir şi a fiicei noastre Gloria, una îngrozitor de grea dacă e să mă întrebaţi pe mine, şi-a găsit într-un fel aparte un ecou în sufletul meu', a spus ea.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter