De ce a refuzat Victor Yila, din grupul Vouă, banii de la Silviu Prigoană: "Nașul a vrut să mă ajute, dar..."

Publicat pe

Victor Yila, cunoscut publicului larg din grupul Vouă, a făcut recent o dezvăluire neașteptată despre nașul său de cununie, Silviu Prigoană. Omul de afaceri a vrut să îl ajute la greu, însă actorul a refuzat banii. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Silviu Prigoană are nu doar multe căsătorii la activ, ci și multe cupluri cununate, iar printre finii săi se numără și Victor Yila, cunoscut din grupul Vouă. Acesta a vorbit în termeni elogioși despre părintele său spiritual, care s-a oferit să-l ajute când se afla la ananghie, dar și despre motivul pentru care a refuzat să primească bani de la nașul său.

De ce a refuzat Victor Yila, din grupul Vouă, banii de la Silviu Prigoană: "Nașul a vrut să mă ajute, dar..."De ce a refuzat Victor Yila, din grupul Vouă, banii de la Silviu Prigoană: "Nașul a vrut să mă ajute, dar..."

Victor Yila din grupul Vouă a refuzat bani de la Silviu Prigoană

Victor Yila, celebrul actor al Grupului Vouă, locuiește de peste 30 de ani în România și de 25 este profesor de franceză la Facultatea de Construcții din București. În pofida faptului că are două joburi, actorul a mărturisit că a trecut și el, de-a lungul timpului, prim momente delicate. Salvarea a venit din partea lui Silviu Prigoană, care i-a nășit pe el și pe soția lui. Chioar dacă are nu mai puțin de 100 de fini, omul de afaceri încearcă să se implice în viețile copiilor săi spirituali, atunci când au probleme.

„Silviu Prigoană este un om tare bun, ne dă și cadouri, a vrut să mă ajute și cu bani, la greu, dar eu am mândrie. Cum să iau banii nașului? Păi, nu el trebuie să îmi dea! Eu trebuie să mă duc la el, cu curcanul!', a mărturisit Victor Yila pentru impact.ro.

Citește și: Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19: „Moartea mi-a suflat în ceafă”

Citește și: Îl mai ții minte pe Victor Yila din grupul Vouă? E profesor de franceză: „Dacă și în toamnă vii bâtă…”

Citește și: A murit solista de muzică populară Rela Ciulei. Nepotul ei a făcut anunțul

Citește și: Zmărăndescu a făcut-o pe Otilia Bilionera să plângă, la Survivor:„Nu mai sta cu fața aia!

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…/ EXCLUSIV

Victor Yila a dezvăluit că mândria l-a împiedicat să accepte gestul altruist al lui Silviu Prigoană, asta cu atât mai mult cu cât, în afara actoriei, are și un job stabil – cel de profesor de franceză, meserie pe care o practică în România de un sfert de secol.

„Silviu este un om tare bun, se oferă să ne ajută pe toți, la greu, ne știe necazurile, problemele. A vrut la un moment să mă ajute și pe mine financiar, m-a emoționat sincer gestul lui de om bun. Dar, vai, eu am mândrie! Nu pot lua banii lui sau ai altcuiva, nici dacă mor de foame! De ce să-mi dea banii munciți cu greu de el? Cum să iau bani de la nașul meu?

Păi, eu trebuie să merg la el cu un curcan și cu daruri, așa este frumos! Așa am fost învățat de acasă, să nu stau cu mâna întinsă la nimeni, să muncesc, să pun deoparte pentru zile grele. La urma-urmei, sunt dublu salariat. Când nu merge cu grupul Vouă, sunt profesor de franceză, nu mor de foame niciodată', a mai declarat Victor Yila, pentru impact.ro.

Silviu Prigoană are peste 100 de fini

Anul care a trecut a fost unul extrem de dificil pentru Victor Yila, din grupul Vouă. Actorul a fost la un pas de moarte după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, însă, cu ajutorul medicilor, a reușit să depășească momentele dificile. Acesta mărturisește că îi lipsesc vremurile de dinainte de pandemie, perioadă când viața tuturor arăta altfel. Actorul și-a amintit și despre petrecerile de proporții la care Silviu Prigoană își invita finii, peste 100 ăn toată țara.

„Mi-e tare dor de Silviu, în pandemie nu prea ne-am văzut, ne este cam frică să facem petreceri. Dar, el nu ne-a uitat, mereu ne trimite daruri. Și de ziua soției mele, a trimis șoferul cu un cadou. În trecut, Silviu Prigoană organiza ediții speciale, la un hotel din București, un eveniment numit ‘Nașul și finii, la care Prigoană își invita toți finii din țară, are peste 100.

Ne caza pe toți o seară la hotel, echipa lui organiza totul, ne sunau ei ca să ne întrebe de câte camere avem nevoie, cu cine mai venim. Cheful începea de la ora 18.00, petreceam ca la nuntă, cu lăutari, cu artiști, iar dimineața nu plecam cu mâna goală. Iar la plecare mai primeam și câte un cadou. Au fost șase ediții. În 2019 a avut loc ultima petrecere, dar le vom relua după ce scăpăm de pandemie', a mai declarat Victor Yila, în exclusivitate, pentru impact.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter