Viorica de la Clejani, revoltată după ce a fost întrebată câți bani a luat să spună că are COVID-19: "Să nu mai vorbiți..."

Publicat pe

Recent, Viorica de la Clejani a fost infectată cu COVID-19, artista fiind internată la Institutul Matei Balș din Capitală. Deși nu a crezut în existența coronavirusului, Viorica și-a schimbat discursul după ce a ajuns pe patul de spital. Mai mult, a fost extrem de revoltată după ce unii au insinuat că ar fi fost plătită să spună că are COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Viorica de la Clejani a trecut recent prin experiența COVID-19, dar a avut norocul de a contracta o formă mai ușoară a bolii, în pofida faptului că nu era vaccinată.

„Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești’, spunea ea în urmă cu câteva luni. Și iată că acum, după ce a fost externată și plămânii i-au fost afectați în proporție de 30 la sută, artista și-a schimbat discursul. Mai mult, ea s-a declarat indignată de comentariile unor internauți, care au întrebat-o cu cât a fost plătită pentru a declara că are COVID-19.

Viorica de la Clejani înfuriată de acuzațiile care i se aduc

Viorica de la Clejani a fost externată recent din spital, după ce a trecut cu bine peste COVID-19. Cu atât mai mult cu cât ea nu a crezut în gravitatea acestei boli, artista a luat foc când în mediul online au apărut voci care au sugerat că a primit bani pentru a declara că s-a infectat.

„Am o fată care se ocupă de toate conturile mele și ea mi-a zis ce mesaje primeam. Câți bani ai luat?, îmi spuneau. Eu nu sunt de acord cu asta, îmi spuneau că ești așa și pe dincolo, să ferească Dumnezeu. Mai ales pe cei care au și alte probleme de sănătate. Să nu mai vorbiți prost de doctori, fraților! Masca aia de care sunteți speriați e în ultima fază! Când a venit ăla de la ATI și mi-a zis: «Vioricuțo, trei săptămâni tu nu mai pleci de aici»', a spus Viorica de la Clejani în emisiunea lui Cătălin Măruță, la PRO TV.

Citește și: Romanița Iovan a împlinit 57 de ani, în aceeași zi în care fiul ei a făcut 15! Cum și-au serbat ziua de naștere

Citește și: Unde s-au mutat Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după căsătorie

Citește și: Izabela și Blaze de la Mireasa s-au căsătorit

Citește și: Ionela Lucan și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1 după 12 ani. Cine o înlocuiește

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii: „Vreau să o văd mireasă

Mărturisirea artistei a fost susținută de soțul ei, care a întărit faptul că nu a fost vorba despre niciun fel de înșelătorie.

„Nu vindem nimic, vă spunem doar povestea prin care am trecut', a adăugat Ioniță de la Clejani.

Artista regretă acum că nu a crezut în existența bolii

Martoră a eforturilor medicilor de a salva viețile pacienților infectați cu COVID-19, Viorica de la Clejani a spus că regretă că s-a îndoit de existența acestui virus perfid.

„Îmi cer iertare în fața lui Dumnezeu că am putut să gândesc așa. N-am putut să cred în chestia asta', a măerutrisit Viorica de la Clejani.

La rândul său, Ioniță a povestit prin ce a trecut Viorica de la Clejani după ce s-a infectat cu COVID-19.

„De la sfârșitul lunii august, ea a avut anumite simptome, pe care le-a tratat ca pe o răceală obișnuită. Înainte de spitalizare tușea și tușea cam tare. Trei zile înainte de spitalizare se simțea foarte, foarte rău. Am chemat o ambulanță, iar doctorul a tratat-o de pneumonie, după trei zile de la tratament se simțea și mai rău. Am luat-o cu forța și am mers la o clinică să i se facă o radiografie pulmonară.

Pneumonia de la COVID se tratează altfel. Cât am stat trei ore la intrare la «Matei Balș», am văzut cinci oameni morți transportați în saci. Mi-au zis, dacă o iau acasă, moare', și-a încheiat Ioniță de la Clejani dureroasa dezvăluire.
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter