Compatibilitate Fecioară. Zodia cu care se înțelege și potrivește cel mai bine într-o relație

Publicat pe

Compatibilitate Fecioară. Cu cine se potrivește cel mai bine această zodie într-o relație de lungă durată și chiar o posibilă căsătorie? Iată câteva aspecte interesante despre compatibilitatea Fecioarei cu celelalte zodii. 

Compatibilitate Fecioară și Berbec

Fecioara și Berbecul nu scot exact cele mai bune lucruri din ei reciproc. Berbecul este mult prea impulsiv pentru o Fecioară atentă la detalii și uneori sensibilă. 

În loc de cuplul pe care toată lumea îl dorește la petrecerea lor, Fecioara și Berbecul sunt cuplul care îi enervează pe toți cu certurile lor nesfârșite și aparent inutile.

Când vine vorba de construirea unei vieți împreună, aceste două zodii au abordări complet diferite.

Ca semn al Pământului, Fecioarele au nevoie de siguranță și securitate, în timp ce Berbecul are nevoie de provocări și stimulare constantă. 

Fecioarele gândesc bine lucrurile, în timp ce Berbecul tinde să acționeze impulsiv.

Fecioarele tind să fie pe partea sensibilă și acesta nu este punctul forte al Berbecului. Acest lucru poate însemna o mulțime de insulte neintenționate și lupte constante.

Compatibilitate Fecioară și Taur

O combinație care are potențialul de a funcționa. Ambele semne caută siguranță atunci când vine vorba de iubire și își iau timpul necesar pentru a o dezvolta.

Amândoi sunt muncitori, hotărâți și atenți. Împărtășesc o atenție similară detaliilor și vor lucra din greu în acest cuplu.

Cu toate acestea, Taurul este încăpățânat și, dacă intră într-o confruntare cu Fecioara, nu are nicio garanție că totul se va termina cu bine.

Aceste semne de Pământ sunt raționale și caută să găsească dragostea pentru toată viața. Asta înseamnă că sunt cel puțin pe aceeași lungime de undă, dacă decid să se căsătorească.

Acestea fiind spuse, aceste semne zodiacale lvor trebui să facă o schimbare pentru a rămâne împreună. 

Compatibilitate Fecioară și Gemeni

Ambele semne sunt comunicatori excelenți și sunt extrem de inteligenți.

Se conectează la nivel verbal și cerebral. Se entuziasmează când sunt într-o conversație și se vor simți atrași de celălalt prin cuvintele lor. 

Amândoi au un milion de idei și opinii și le place să le împărtășească cu cineva care îi înțelege. 

Gemenii tind să se plictisească ușor, așa că Fecioara trebuie să fie dispusă să schimbe tactica din când în când.

Gemenilor le place ca lucrurile să fie mai flexibile, în timp ce Fecioarei îi place siguranța în a avea lucrurile blocate într-o rutină bine stabilită.

Gemenii tind să nu se piardă în detalii, dar pentru Fecioare, detaliile sunt totul, ceea ce poate duce la o anumită neîncredere și iritare în relație. 

Fecioara este obsedată de control, așa că, în timp, poate deveni frustrată de lipsa de organizare a Gemenilor.

Fecioara și Gemenii vor trebui să fie foarte sinceri unul cu celălalt pentru ca această combinație să înflorească.

Fecioară și Rac

Ambele semne sunt sensibile și creative. Fecioarele își pot păstra emoțiile mai mult decât o face Racul. Cu toate astea, Fecioara ar putea oferi un echilibru frumos stării de spirit a Racului, atât timp cât nu încearcă să supraanalizeze emoțiile lui. 

O relație Fecioară / Rac are potențialul de a deveni din ce în ce mai bună de-a lungul anilor.

Amândoi sunt loiali, fideli și își iau în serios angajamentele.

Leul se poate dovedi nesincer față de Fecioară și poate considera Fecioara prea reprimată pentru a își trăi viața pe deplin.

Acesta este cuplul căruia îi place să se provoace reciproc. Dacă lipsa de înțelegere dintre aceștia doi nu este tratată niciodată, situația se va înrăutăți.

Fecioară și Fecioară

Două Fecioare văd lumea la fel și pot găsi confort în întâlnirea cu cineva la fel ca ei înșiși. Lucrurile nu se vor mișca prea repede într-o pereche Fecioară / Fecioară, dar așa le place lor.

Este greu să vezi Fecioarele întâmpinând prea multe probleme la început, dar dacă una este extrem de critică cu cealaltă, ar putea exista conflicte. 

Două Fecioare ar fi, de asemenea, o doză dublă de îngrijorare, care ar putea provoca tensiune în relație.

Un parteneriat între două Fecioare ar putea fi ceva asemănător cu o mașină bine unsă – există structură, comunicare și totul funcționează fără probleme. Cu toate acestea, dacă unul sau ambii parteneri se împotmolesc în detalii, mașina respectivă se poate opri.

Cât timp sunt sinceri, se tratează bine și nu sunt prea duri unul cu celălalt, ar putea avea o relație foarte satisfăcătoare și sănătoasă.

Compatibilitate Fecioară și Balanță

Fecioara și Balanța sunt prieteni grozavi, dar nu merg deloc împreună pe plan romantic. Dragostea lor este mai degrabă un respect reciproc decât o pasiune romantică.

Fecioarele și Balanțele împărtășesc nevoia de creștere frecventă a ego-ului, dar au probleme să se înțeleagă emoțional.

Fecioara va simți probabil că progresele lor sunt oprite în mod constant. 

Fecioara tinde să vadă Balanța ca fiind zburătoare, credulă și prea ușor de influențat. Fecioarele nu se vor simți foarte liniștite cu privire la durata acestei relații.

Fecioara este fericită să încerce și să ghideze Balanța spre luarea unor decizii mai bune, dar tinde să fie exasperantă de faptul că Balanța nu ia lucrurile suficient de în serios.

 Între timp, Balanța nu va aprecia să fie forțată să ia decizii și nici nu îi va plăcea ca echilibrul relației să se schimbe constant.

Fecioară și Scorpion

Fecioara este intrigată (și puțin speriată) de intensitatea și pasiunea Scorpionului, dar îi place. Fecioara și-ar dori probabil ca Scorpionul să fie puțin mai apropiat și mai afectuos.

Este dificil pentru Fecioară să nu reacționeze la puterea și magnetismul pe care le posedă Scorpionul. Ambele semne sunt inteligente, fidele și orientate spre scopuri.

Scorpionul poate deveni oarecum posesiv și gelos, ceea ce nu e prea în regulă cu Fecioara. Cu toate acestea, odată ce Scorpionul va vedea că Fecioara se pune în funcțiune, acest semn al Apei se va simți mai confortabil să își deschidă inima.

Încrederea este extrem de importantă pentru ambele semne, așa că dacă Fecioara și Scorpionul pot dezvolta o bază solidă pentru relația lor, au șansa să o facă să dureze.

Aceste două semne sunt loiale în dragoste și nu vor întoarce spatele relației prea ușor. Atât timp cât Fecioara și Scorpionul se pot adapta unul la cealalt, ei vor face un cuplu armonios. 

Compatibilitate Fecioara și Săgetător 

Fecioara și Săgetătorul formează una dintre cele mai provocatoare combinații romantice atunci când vine vorba de compatibilitatea zodiacală. 

Ambii iubesc toate lucrurile filozofice și intelectuale și ambii au simțul umorului.

Cu toate acestea, Fecioara este mult mai practică și pragmatică decât Săgetătorul. Apoi, există problema independenței. Săgetătorul vrea să fie liber, în timp ce Fecioara crede că un cuplu ar trebui să facă totul împreună.

În multe privințe, Fecioara și Săgetătorul se află în scopuri transversale.

Fecioara vrea stabilitate și securitate, în timp ce Săgetătorul vrea mai puține legături și mai multe oportunități de a explora și de a avea aventuri. Săgetătorul tinde să fie mai optimist decât Fecioara, care este mult mai realistă.

Fecioară și Capricorn

Capricornul și Fecioara sunt ambițioase și au, în general, o serie de proiecte în desfășurare în același timp.

Capricornul este răbdător în timp ce Fecioara se împotmolește în detalii. Acest lucru îi face să fie cuplul de putere suprem pentru capacitatea lor de a se ghida reciproc în vremuri grele. 

Ei înțeleg că o relație sănătoasă necesită întotdeauna muncă și amândoi sunt capabili să o facă.

Fecioara și Capricornul sunt foarte compatibile, iar relația dintre aceste două semne solare este solidă.

Există mult respect reciproc în această asociere, deoarece au atât de multe obiective comune: să creeze o bază solidă, să lucreze din greu și să își facă o familie. Știu că pot avea încredere unul în celălalt și că sunt protejați.

Fecioară și Vărsător

În anumite privințe, Fecioara și Vărsătorul sunt foarte asemănători: sunt amândoi inteligenți, creativi și lucrează neobosit la eforturile umanitare. 

Fecioarelor tind să le placă lucrurile la locul lor și preferă să știe la ce să se aștepte decât să facă ceva spontan.

Citește și: Femeia Vărsător – cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

 Vărsătorul este foarte independent și poate fi confundat de atitudinea Fecioarei. 

Fecioara tinde să fie mai conservatoare în gândire și gust, în timp ce Vărsătorul vrea mereu ceva nou.

Aceștia doi ar fi probabil parteneri de afaceri excelenț. Cu toate acestea, parteneriatele romantice pe termen lung pot avea de suferit, deoarece Vărsătorul vrea să privească în exterior, mai degrabă decât să se concentreze asupra relațiilor personale.

Fecioară și Pești

Dintre toate celelalte semne ale zodiacului, Fecioara și Peștii sunt  un cuplu extrem de compatibil.

La fel de tandre și grijulii, aceste două zodii vor găsi cu ușurință înțelegere și respect reciproc. Fecioara poate ajuta Peștii să fie mai practici și mai concentrați, în timp ce Peștii vor ajuta Fecioara să se conecteze cu emoțiile lor și să-și canalizeze creativitatea.

Citește și: Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Amândoi vor face tot posibilul să-i ajute pe ceilalți și ambii acordă o mare valoare iubirii. Iubirea necondiționată a Pestilor față de Fecioară o va ajuta pe Fecioară să nu fie atât de critică față de ea însăși, iar Fecioara va ajuta Peștii să fie mai orientați spre obiective.

Fecioara este suficient de sensibilă pentru a-și da seama de nevoile unui Pești.

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Dacă continuă să se asculte reciproc și să ia în considerare ceea ce spune celălalt, această relație va deveni mai puternică.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter