Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală:"Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?"

Publicat pe

Brigitte Pastramă, în mijlocul unui noi scandal! După ce Florin Pastramă și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, Brigitte întâmpină noi probleme, de data acesta… la școală. S-a certat cu părinții, după ce a parcat mașina pe trotuar. Ce s-a întâmplat și cum a reacționat fosta soție a lui Ilie Năstase!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Pare că totul îi merge pe dos lui Brigitte Pastramă! Un scandal monstru a izbucnit în familia sa, după ce banca a pus sechestru pe 70.000 de euro din contul comun cu soțul ei. Totul a survenit din cauza unor probleme mai vechi ale familiei soțului ei, iar după ce Brigitte a răbufnit, Florin Pastramă și-a făcut bagajul și a plecat de acasă.

Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală:"Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?"Brigitte Pastramă, scandal cu părinții, la școală:"Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă?"

Brigitte Pastramă, ceartă cu părinții la școală

După acest incident, Brigitte s-a văzut prinsă în mijlocul unui incident neplăcut cu părinții la școală. Se pare că aceștia s-au arătat extrem de nemulțumiți, după ce soția lui Florin Pastramă a parcat pe trotuar. Trecătorii și părinții au început să-i reproșeze imediat, potrivit Spynews.

'Pe mine mă deranjează!', a spus o femeie, care s-a arătat revoltată de gestul brunetei.

Citește și: De ce și-a făcut Brigitte Pastramă peste 20 de operații estetice și ce necazuri a avut din cauza lor: „Era să mor!”

Citește și: Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor.Gabriela este extrem de discretă

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte:'Nu sunt sursa lui de venit'

Brigitte Pastramă, prima reacție după scandal: „Nu eram doar eu'

Brigitte Pastramă susține, însă, că nu a greșit cu nimic. Ea a lămurit că a stat doar cinci minute, pe avarii, pentru a-și aștepta copilul în prima zi de școală. Mai mult, soția lui Florin Pastramă a subliniat că mașina ei nu era singura parcată acolo, ci mai avea alte mașini atât în spate, cât și în față.

Îmi așteptam copilul, care este problema? Nu știu cine a avut reacții, deoarece erau foarte multe mașini parcate, chiar și în spatele meu. Eu mi-am așteptat copilul 5 minute. Care este problema? Mi-am așteptat copilul în prima zi de școală și am parcat doar câteva minute și am stat pe avarii, la fel ca și alții. Erau alte mașini și în spatele și în fața mea. Nu eram doar eu. Nici măcar nu am intrat în școală. Puteam să intru, dar nu am vrut să deranjez', a declarat Brigitte Pastramă, pentru sursa citată.

Brigitte Pastramă: „Am stat doar 5 minute'

Brigitte s-a apărat în continuare, menționând că și alți părinți au procedat în aceeași manieră ca și ea. În plus, ea nu ar fi zăbovit mai mult de câteva minute, astfel că nu consideră că gestul său ar fi fost greșit.

'Cu ce am greșit? Erau foarte mulți parcați! Pur și simplu m-am pus în față, cu avariile puse și mi-am așteptat coplilul. Erau mulți părinți care au făcut același lucru. Nu înțeleg! De ce ar fi o problemă? Toată lumea a făcut la fel! Nu a fost un termen de o oră, a fost în jur de 5 minute. Mai mult decât atât, un domn drăguț m-a ajutat să dau cu spatele, astfel încât să nu deranjez pe nimeni.', a conchis ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter