Ce se întâmplă cu Andrei de la Survivor, înainte de finală: "Am demonstrat că îmi merit locul aici"

Publicat pe

Andrei de la Survivor este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor. Mulți chiar au fost de părere că ar merita să câștige trofeul și marele premiu. Războinicul s-a bucurat de susținerea publicului, fiind în topul preferințelor nu doar o dată. Andrei s-a declarat fericit pentru că a demonstrat că și-a meritat locul în competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei de la Survivor a luptat în cadrul competiției pentru fiecare punct, fie că acesta era adus pentru echipă sau pentru el, de când au început jocurile individuale. Numai cuvinte de laudă s-au auzit la adresa Războinicului, atât de la colegii lui, cât și din partea adversarilor.

Ce se întâmplă cu Andrei de la Survivor, înainte de finală: "Am demonstrat că îmi merit locul aici"Ce se întâmplă cu Andrei de la Survivor, înainte de finală: "Am demonstrat că îmi merit locul aici"

Andrei de la Survivor și-a câștigat imunitatea în semifinală

Andrei a demonstrat din plin că și-a meritat locul în competiție. După prima semifinală, și-a adjudecat colanul de imunitate. A luptat și a fost chiar umăr la umăr cu Zanni, însă a ajuns primul la cinci puncte și s-a salvat în primul consiliu de eliminare, fără să mai fie supus la votul publicului.

„Sunt foarte fericit. Aveam mare nevoie de această victorie. Mă bucur că eu și Marius avem locurile asigurate în ultimii patru. Mă bucur că am putut demonstra că îmi merit locul aici', a declarat Andrei Dascălu.

Citește și: Sorin Pușcașu, dezamăgit de Andrei Dascălu și de Marius Crăciun de la Survivor:„Strategia lor duce spre parșivitate'

Citește și: Roxana Ghiță, primele declarații despre relația cu Andrei Dascălu de la Survivor:”L-am simțit foarte aproape”

Citește și: Cum s-au filmat Fulgy și Viorica de la Clejani după conflictele din familie:„Mă bruschezi!'

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Elena Marin, de la Survivor.Cum se comportă, de fapt, în viața de zi cu zi / EXCLUSIV

Zanni: „Mai aveam puțin și câștigam'

Andrei nu a mai ajuns la jocul de departajare cu Zanni, dat fiind că Faimosul a pierdut în fața Mariei. Artistul și-ar fi dorit să se salveze singur, pe criterii sportive, însă până la urmă a fost salvat de votul publicului.

Mai aveam puțin și câștigam, ceea ce voiam ca să nu depind de cei de acasă. Voiam să mă salvez singur, să nu se simtă ei cumva..chiar dacă ei sunt acolo gata să voteze. De aceea e toată ambiția pe care o pun în joc, nu sunt basme. Am potential, sunt bun și dau cu mucii în fasole la sfârșit. Când avem nervii cei mai mari, că am făcut o greșeală pe traseu am fost zăpăcit de Maria. Ticăloasa asta mica vine..nu ai voie să mă atingi, Hannah Montana din Vaslui', a spus Zanni.

Andrei Dascălu a fost pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor

În momentul în care s-a clasat pe primul loc în preferințele publicului, detronându-l la acel moment pe Albert Oprea, Andrei a fost șocat.

„Îmi bate inima foarte tare, nu mă așteptam la așa ceva. Este un lucru mare pentru mine, nu mă așteptam să ies favorit. Locul 1 este un lucru foarte mare. Mulțumesc oamenilor care m-au votat, care mă susțin. Mulțumesc constănțenilor mei care sunt alături de mine. Nu mă așteptam vreodată să ies favorit în această competiție.

Încă sunt în șoc un pic, sunt șocat. Mulțumesc din suflet tuturor, apreciez foarte mult. Recunosc că am avut o săptămână proastă, dar cu această săptămână că am ieșit pe locul 1 mă motivează foarte tare și cu siguranță voi dovedi și mai mult pe traseu. Sunt în șoc, nu mă așteptam.

Îmi cer scuze că mă repet. Le mulțumesc din suflet oamenilor și sper să fie alături de mine în continuare și tot ce voi face aici va fi dedicat lor, pentru că mi-au demonstrat că sunt alături de mine și merită chestia asta. Voi da tot ce am mai bun și sper să-i fac mândri', a spus Andrei Dascălu la momentul respectiv.

Cine este Andrei Dascălu de la Survivor

Andrei Dascălu a intrat în echipa Războinicilor. Are 22 de ani și este din Constanța. Tânărul este sportiv de performanță: practică box în liga de performanță.

Concurentul de la Survivor practică sport de contact încă de la vârsta de 11 ani, iar timp de zece ani a făcut box în liga amatorilor. Andrei Dascălu este campion pe sudul Angliei, clasându-se în top 10 la categoria lui în Marea Britanie. A locuit mult timp în străinătate. A plecat de la vârsta de doi ani din România, după ce părinții lui au decis să se stabilească în Turcia. După patru ani, s-a reîntors în țară pentru scurt timp, timp de un an, căci pe când avea 7 ani părinții au hotârât să se mute în Spania.

Odată mutat în Spania, Andrei a decis să se apuce de box. În anul 2016 s-a mutat cu familia în Anglia și a revăzut România abia după 13 ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter