Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare: e gay sau nu?

Publicat pe

Michele Morrone răspunde la întrebarea care a stat pe buzele multora: este gay sau nu? Actorul din filmul 365 Days a stârnit mari controverse atunci când a ales să pozeze cu un bărbat. Reacția lui Michele Morrone, după ce a fost întrebat daca e gay.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă au fost multe speculații că Massimo din 365 Days are o altă orientare sexuală. Se pare că pentru câteva ore, speranțele femeilor din întreaga lume au fost spulberate, după ce actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie în care apare îmbrățișat de un bărbat. „Sunt un mincinos', a scris el în dreptul fotografiei, ceea ce a declanșat și mai multe semne de întrebare.

Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare: e gay sau nu?Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare: e gay sau nu?

Fanii au observat imediat fotografia și mesajul, iar toată lumea a speculat că Michele Morrone și-a schimbat orientarea sexuală și că acum este gay. „Stai… ești gay? (…) Am pierdut încă unul, doamnelor… (…) Sunt confuză. Ești gay?', au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

După câteva ore în care nu a avut nicio reacție, cel mai dorit bărbat din întreaga lume a făcut lumină și a spus adevărul despre fotografia postată. Așadar, doamnelor… Michele Morrone nu este gay, după cum chiar el a anunțat. Actorul italian a specificat că susține comunitatea LGBT și nu are nimic împotriva celor care au o altă orientare sexuală.

'M-am trezit în această dimineață cu echipa mea care m-a sunat și mi-a spus: Hei, au apărut o mulțime de articole din cauza pozei cu Simone. El a devenit un prieten foarte bun pentru mine și suntem ca frații. Filmăm un film împreună. Este doar o poză, nimic mai mult. (…) Și oricum… Eu sunt un mare susținător al comunității LGBT. Dar aici vorbim despre o poză normală', a declarat Michele Morrone.

Citește și: Michele Morrone, actorul din 365 Days, asaltat de 30 de admiratoare la hotel: „Am crezut că sparg ușa, am sunat la…”/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days”: „Am rude în România”/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cine e Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 DNI'. Are o poveste de viață impresionantă

Citește și: Cristian Țânțăreanu lămurește episodul în care a spus că finii lui, Anca Țurcașiu și soțul, sunt swingeri: „Mi-am cerut scuze'

Michele Morrone crede în dragoste la prima vedere

Michele Morrone, actorul care a făcut furori în 365 Days, ne-a vorbit în exclusivitate despre pasiunea lui pentru muzică. Ne-a mărturisit că el crede în dragoste la prima vedere și ne-a spus că celebritatea a venit la pachet și cu câteva întâmplări pe cât de amuzante, pe atât de bizare.

Povestește-ne o întâmplare cu una dintre admiratoarele tale! Bănuim că e greu să ieși din casă fără să te asalteze femeile…

Când eram în Germania, în Berlin mai exact, dintr-odată am auzit că bate
cineva la ușa camerei de hotel. Am fost nevoit să sun la securitate, pentru că erau vreo 30 de fete care băteau în ușă. Așadar, am decis să cer ajutor, pentru că mi-a fost teamă să nu spargă ușa. (râde) A fost o nebunie.

Crezi în dragoste la prima vedere?

Da, cred în dragoste la prima vedere. Chiar mi se întâmplă.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter