Ascendent în Balanță - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Balanță

Publicat pe

Dacă ai ascendent în Balanță, spre deosebire de semnul tău zodiacal, ascendentul este determinat de momentul în care te-ai născut.

Ce înseamnă să ai ascendentul în Balanță

Dacă ai nevoie de un pacificator – cineva care este dispus să păstreze calmul și să-și compromită propriul confort de dragul grupului – atunci ar trebui să apelezi la un ascendent în Balanță.

De fapt, zodiile cu ascendent în Balanță sunt conduși de Venus, planeta frumuseții și a iubirii, așa că au un comportament fermecător în mod natural. 

Odată cu înaintarea în vârstă, ei învață doar să-și regleze atracția. Când vine vorba de arta flirtului, acești seducători sunt foarte conștienți de modul de a vorbi cu simțurile.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Zodiile cu ascendent în Balanță sunt sufletul petrecerii fără să vrea. Sunt atât de liniștiți, relaxați și degajați, încât toată lumea vrea doar să fie în preajma lor. 

Ei lucrează activ pentru a se asigura că nu au părți rele. Dintre toate semnele în ascendent, Balanțele sunt cele mai angajate în menținerea echilibrului.

Un ascendent în Balanță este motivat să mențină liniștea. El înțelege că viața este prea scurtă pentru a lupta și a avea gânduri negative și stări de dispoziție proastă. 

Femeia Balanță – cum să te comporți cu ea și ce temperament are. Compatibilități și perioadă

Balanța este un semn cardinal de aer, ceea ce înseamnă că Balanțele sunt bune în menținerea fluxului. Nu se blochează de frică și nici nu stau nemișcați mult timp. Când se întâmplă evenimente nefericite, ei înțeleg că lumea continuă să se învârtă și va trebui să continue. Au sentimente, dar ar prefera să nu se încurce în ele. Au prea multe de făcut și prea multe de experimentat!

Ascendenților în Balanță le place sentimentul de a fi îndrăgostit, așa cum ne-am aștepta de la un semn condus de Venus.

Bărbatul Scorpion – trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibil din zodiac

Tind să prospere în spații în care pot fi creativi, la meserii precum designeri sau consultanți. Este foarte greu să îi faci să stea pentru o perioadă lungă de timp – au nevoie de muncă care să le permită să fie liberi și să lucreze în ritmul lor. 

Ascendenții în Balanță în special iubesc munca care implică construirea comunității, voluntariat sau o formă de a da înapoi ceva. Sunt activiști majori și se dedică cauzelor sociale.

Ascendent în Balanță și dragostea

În timp ce apreciază dragostea și au un partener, ei prosperă atunci când au relații deschise. În primul rând sunt îndrăgostiți, dar în relații, se așteaptă să fie în preajma oamenilor care se auto-motivează. Vor să simtă libertate, chiar dacă sunt într-o relație și nu suportă oamenii care sunt dependenți unii de alții. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

De fapt, ei prosperă din energia oamenilor de succes, pozitivi și inspirați. Dacă vrei să construiești o relație cu un ascendent în Balanță, trebuie să aduci energie pozitivă la masă.

Dacă nu poți ține pasul cu energia lor, ei vor uita să-ți răspundă la mesaje și eventual vor dispărea. Nu înseamnă că ei cred că nu ești interesant- cel puțin, nu îți vor spune niciodată asta pe față (tind să păstreze drăguț interacțiunile sociale).

Citește și: Bărbatul Rac – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Au tendința de a se întâlni cu oameni care se aliniază valorilor lor. Deși au o minte deschisă și doresc să afle despre diferite perspective, este foarte greu pentru ei să abordeze toate problemele lumii.

Trăsăturile unui ascendent în Balanță

Disciplina, structura și ordinea sunt importante pentru acești ascendenți. Ei prosperă atunci când casa lor este organizată. De obicei, duc o viață destul de aglomerată și este important să ai încredere că spațiul lor este amenajat după bunul plac.

Citește și: Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Le ia ceva timp pentru a își decora spațiile de acasă așa cum își doresc. Pot avea un gust destul de scump și, dacă nu se nasc bogați, este nevoie de timp pentru a-și acumula bani pentru designul interior preferat. 

Odată ce reușesc să-și obțină spațiul așa cum le place, se mândresc foarte mult cu faptul că îl pot arăta. Când intri în casa unui ascendent în Balanță, ai grijă să îi complimentezi gusturile pentru designul interior. Ei vor aprecia dacă te uiți cu admirație la ceea ce au creat. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter