Adela Popescu cântă din nou! Prezentatoarea TV a revenit alături de DJ Project

Publicat pe

Adela Popescu cântă din nou! Adela Popescu este o femeie plină de calități! Aceasta se bucură de o carieră impresionantă în televiziune, a jucat în multe seriale extrem de iubite de către publicul larg și are chiar și talent muzical. În anul 2011, soția lui Radu Vâlcan s-a alăturat trupei DJ Project, înlocuind-o pe Giulia Anghelescu. La vremea respectivă ea deja lansase primul său album, „Lacrimi de iubire', inspirat din serialul cu același nume. Acum, ea a apărut iarăși alături de trupa care a consacrat-o pe plan muzical.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu se bucură de o carieră impresionantă în televiziune, însă înainte de această etapă, diva a jucat în mai multe seriale de succes. Ba mai mult, în anul 2011 ea se lansa în industria muzicală alături de trupa DJ Project. Acum, formația s-a reunit, iar Adela a cântat din nou alături de foștii săi colegi la Marea Unire ZU.

Adela Popescu cântă din nou! Prezentatoarea TV a revenit alături de DJ ProjectAdela Popescu cântă din nou! Prezentatoarea TV a revenit alături de DJ Project

Aceasta s-a simțit în largul ei și a dovedit încă odată ce voce frumoasă are. Diva a interpretat patru piese absolut superbe.

Citește și: De ce a lipsit Adela Popescu de la Vorbește Lumea:”Sperăm să…”

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu:„Fără să îmi spună'

Citește și: Alec Baldwin, primul interviu după ce a împușcat accidental doi colegi:„Eu nu am apăsat trăgaciul!'

Citește și: Ce avere are Codin Maticiuc la 41 de ani:„Am produs câteva milioane, dar…'

Adela Popescu cântă din nou!

Adela Popescu și-a început cariera muzicală încă de pe vremea când juca în serialul „Lacrimi de iubire'. Aceasta a scos la acea vreme și un album sub același nume. Ba mai mult, în 2011, ea a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu de la DJ Project. Apoi, ea a renunțat la a-și expune abilitățile vocale și a intrat în lumea televiziunii. Acum, diva și-a surprins fanii prin intermediul Marea Unire ZU, unde a cântat alături de fosta sa formație.

Vedeta a interpretat patru piese: „NU', „Privirea ta', „Bun rămas' și „Mi-e dor de noi'.

Adela Popescu s-a întors la TV la doar două luni de la naștere

Vedeta a impresionat pe toată lumea după ce s-a întors la „Vorbește lumea', deși născuse doar de două luni. Într-un interviu, ea a povestit că acest lucru îi oferă energie și o ține în viață.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit. Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede.', a spus ea pentru VIVA!

„N-am simțit nicio urmă de depresie postnatală'

Adela Popescu a recunoscut faptul că locul de muncă pe care îl are a ajutat-o foarte mult după naștere, din punct de vedere emoțional. Ba mai mult, bunicii copiilor au fost un refugiu pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan.

„Chiar dacă de data asta n-am simțit nicio urmă de depresie postnatală sau mai știu eu ce. E foarte important să externalizezi anumite lucruri pe care tu nu poți să le faci. Avem foarte mare noroc și cu ajutorul bunicilor, de fiecare dată. De regulă, copiii petrec weekendul cu ei, astfel încât ne putem relaxa, în timpul săptămânii merg la grădiniță până la ora patru. Deci, se poate', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter